maanantai 22. heinäkuuta 2013

YO 1-2.6.2013

Vihdoin ja viimein, yli kuukauden kestäneen blogi tauon jälkeen, sain valmiiksi ylioppilasjuhlia koskevan postauksen. Ette usko kuinka moneen otteeseen olen yrittänyt tätä kirjoittaa tuloksetta.
Maraton postaus sisältää todella paljon kuvia, joista lähes tulkoon kaikki ovat siskoni ystävän, Radekin, ottamia.

Molemmilla vanhemmillani on kohtalaisen suuret suvut, joka on aikalailla hajaantunut ympäri Suomea. Suvussamme oli myös toiset ylioppilasjuhlat, joten päätimme pitää kaksipäiväiset juhlat. Nyt pääset tutustumaan pariin minun elämäni parhaimpiin päiviin.


Ylioppilasjuhlassamme olivat läsnä myös 50 vuotta sitten ylioppilaaksi päässeet.


Ei riitä, että todistuksen hakeminen lavalta jännitti. Minä pidin juhlassa ylioppilaan puheen, jota jännitin kaiken aikaa. Osana puhetta myös lauloin säestyksettä.. ja se oli pelottavaa. 

Puheeni jälkeen me kuorossa olleet abiturientit lauloimme abien lauluna Jannika B:n Pohjanmaan tuulia.


Näiden tyttöjen kanssa vietettiin melkein koko kolme vuotta. Voi niitä lukuisia Alias- ja Uno-otteluja :D


Toivoin, että juhlat olisivat mahdollisimman pitkälle itsetehdyt ja sitä ne itseasiassa olivat. Kaikki valmistettiin itse, toki muutamien ystävien avustuksella, mutta silti itse.
Kukkien ja koristeiden teemaväriksi poimittiin fuksian pinkki mekkoni mukaan sekä pirteä limenvihreä tuomaan raikkautta. 


Vieraskirja on itse askarreltu, sillä kauppojen valmiit yo-vieraskirjat eivät olleet minun makuuni..  
Miten niin turhan tarkka?


Siskoni ja äitini ystävä kasasivat kukka-asetelmat joissa on käytetty Reilun kaupan ruusuja sekä itse kasvatettua murattia, harsoa ja viinimarjapensaan lehtiä.


Jälkiruokana meillä oli aivan taivaallisia Mokkapannacotta maljoja, mangorahkaa ja hedelmäsalaattia



Meidän juhlissa on totuttu runsaisiin tarjoiluihin. Äidin tekemät voileipäkakut ja täytekakut ovat kestosuosikkeja, joita on aina löytynyt meidän suurimmista juhlista. Niiden lisäksi minä halusin tuoda omia suosikkejani tarjoilupöytään kuten lihapullia, teeleipiä, kinkkutuulihattuja, salaatteja, kuppikakkuja ja macarons-leivoksia



Juhlia varten valmistin useita eri makuisia macarons-leivoksia. Sekä sitruunan, suklaan ja vanilijan makuisia minikuppikakkuja, jotka ovat minun kestosuosikkejani!




Jokaisen vieraan kanssa nostimme alkumaljat :)
(Rainbow mansikkasiiderijuoma, halpaa ja hyvää sekä kaikille käypää!)

Sää oli kuin kaunis morsian juhlapäivinä. Lauantai iltana ripsi jonkin verran vettä, mutta siihen aikaan illasta kaikki vieraat mahtuivat mainiosti sisälle. Suurimman osan ajasta saimme kuitenkin nauttia kauniista säästä ja viettää juhlia ihanalla pihallamme.

Loput alla olevat kuvat ovat kahden päivän juhlijasta sekä muutamia tunnelmakuvia juhlista. Juhlissa kävi niin paljon väkeä ettei kaikkien kanssa ehtinyt millään juttelemaan. Vaikka takana olikin lukuisia raskaita päiviä, hymyilin, nauroin ja elin juhlapäiviä täydellä sydämellä kaikesta nauttien :)


  
Perhe




Sisko


Mummu 



Saana


Seurisnuoret ja ikinuori lehtori 


Ihanat tytsyt! Tiia, Renate ja Fanni!

Hih, sunnuntaina hippailin lähes koko ajan sukkasillani kunhan vieraat oli vastaanotettu :DD


Ihanan pirteä puoltoistavuotias Leo :) 








Kaiken kaikkiaan päivä oli aivan ihana! Kolmen vuoden uurastuksen jälkeen valkolakki oli nyt ansaittu ja kaiken kruunasivat mitä parhaimmat juhlat!
Niin onnellinen ja niin kiitollinen kaikesta! 

Kuvat;
Radek Borczuch

5 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja sä oot tosi kaunis! :) ♥

    VastaaPoista
  2. Sori, pakko kommentoida tälleen muutaman vuoden päästä, heh! : D Mulla on omat yo-juhlat pian tulossa ja en oo vielä suunnitellu paljoo muuta kun ton mekon (tilauksessa siis on) ja tulin hakemaan vähän inspiraatiota muitten blogeista. Toi 16. kuva on kyllä niin ihana! Ois ihanaa toteuttaa omatkin kuvat tommosta taustaa vasten. Toi vihree luonto on vaan niin kaunista! <3 Oli vaan pakko tulla heittämään kommenttiä tälleen vähän myöhässä. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei haittaa ollenkaan! Kiitos ihanasta kommentista, se oli varsin mukava yllätys :) Onnittelut sinulle ja tsemppiä juhlien valmistelemiseen! Kävin myös studiossa ottamassa ylppärikuvia, mutta halusin ehdottomasti kuvia omassa pihapiirissä. Loppupeleissä kiitoskuviksi valikoitui luontotaustaisia kuvia ja tuo 16.kuva oli yksi niistä :)

      Poista
  3. Tyttären yo-juhlia tässä suunnitellaan ja monen mutkan kautta eksyin tänne.
    Kivoja kuvia, maukasta tarjottavaa ja rento fiilis.
    Oli varmaan kiva päivä.

    VastaaPoista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)