sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Lontoon shoppailut


Lontoossa oli mahtavaa shoppailla! Ja monenlaisia löytöjä tulikin tehtyä :)


We Will Rock You -paita oli aivan ehdoton ostos musikaaliteatterista sekä sairaan kiva Beatles paita Primarkista



Ihanan oloinen yöasu Primarkista. Housut ja paita oli niin mukavaa materiaali, että pakko oli sortua. Tosin jostain kumman syystä lahkeet on puoli metriä liian pitkät..


Musikaalien ohjelmakirjaset :) Ne on tosi kivoja muistoja ja kuvat saavat aina palaamaan esityksen tunnelmiin :) (Itse asiassa minulla on tapana kerätä näitä ohjelmakirjoja)

 
Madame Tussaudissa kokeiltiin tosiaan mennä "X-factoriin" ja muistoksi ostin tuon meidän esiintymisen dvd:llä. Ehkä sitä sitten kiikkutuoli-ikäisenä voi katsoa kuinka on nolannut itsensä täydellisesti. Beatles kassi on tuliainen :)


 Mää aattelin olla ihana kummitäti, joten ostin Primarkista muutamia tuliaisia 3-vee kummitytölle


 Mää oon jo kauan haaveillu kaiutinta mun ipodille, mutta sopivaa ei oo löytynny.. Helsinki-Vantaan lentokentällä löyty tuollainen ihana kaiutin! :)) Piti Lontoossa ostaa paristot, että saatiin kuunnella musiikkia meiän huoneessa.


 Lentokentällä shoppailuun kuuluu hajuvesin nuuhkiminen. Suomen kentällä rakastuin tuohon Escada tuoksuun, mutta hinta oli aivan liian päätä huimaava. Lontoon kentällä paluumatkalle lähtiessä huomasin tarjouksen jossa sai valita kaksi hajuvettä hintaan 39 puntaa. Arvatkaa, kuka melkein hyppi riemusta ja osti kaksi pulloa! Eräs myyjä neuvoi ottamaan kaksi mikäli pidin siitä sillä ensi kesänä sitä ei enää saisi.

              
 Lontoossa hajuvesiä tuli ostettua "vähän" enemmänkin, mutta niitä oli hyvä tuoda tuliaisiksi :)

 

Disney Storesta tehty löytö! Kaksi levyä disney elokuvien musiikkia ahh ihanuutta! Deep Purplen levy oli napakymppi tulianen iskälle. 

                                                           
 British Museumista ostettu silmikko
Kumpa joskus voisi osallistua joihinkin naamiaisiin, joissa tätä voisi käyttää :D
 

Tämä on yksi niistä ostoksista, josta minä olen erityisen ylpiä. Ostin nimittäin mun ensimmäiset converset (oisko ollu25 puntaa) Ja luulen, että joskus pitää varmaan hankkia toiset :)  


Primarkista ostetut kengät, jotka tosin on kolme numeroa liian isot, mutta ainakin niihin mahtuu villasukat :) Maksoivat 2,5 puntaa ja päätyivät heti käyttöön. Eivät siis olleet kuvanotto hetkellä enää niin uutukaisen näköiset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)