sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kun ei huvita opiskella...


..Kannattaa päivittää blogia. Sain viettää kuluneen viikon aivan itsekseni, sillä porukat olivat kuntoutuksessa. Täytyy myöntää, että pidän todella paljon siitä, että saan olla ylhäisessä yksinäisyydessäni ja suunnitella päiväni juuri sellaisiksi kuin haluan. Kotona olo ja ystävien tapaaminen olisi ollut mukavampaa, jos koeviikko ei olisi alkanut. Itselläni koeviikko on tällä hetkellä puolessa välissä. Kolme koetta on takanapäin ja kolme vielä edessä. Uskon kylläkin, että huominen matikan koe ei todellakaan mene läpi, joten suuntani käy kohti uusintoja..


Perjantaina menin kouluun matemaatikan kertaustunneille. Minulla oli tarkoituksena kerrata kokeisiin, mutta kas kumaa päädyin laittamaan hiuksia. Mistähän moinen mahtaisi johtua? (Saa sitä ihmetellä, miksei matikka mahda mennä läpi) Noo jokatapauksessa löysin kaapistani mukavan poltetun oranssinvärisen tunikan, jonka olemassaolon olin aivan tyystin unohtanut.



Koskaan ennen en ole lakannut kynsiäni mustaksi. Kynsilakkakokoelmaa katsellessani ihmettelin, miksi minulla ylipäätäänsä on musta kynsilakka. Rohkea rokan syö vai miten se nyt menikään niinpä päätin testata mustaa kynsilakkaani. Pelkkä musta lakkaus ei kuitenkaan ollut ihan minun mieleeni, joten päätin vetäistä sen päälle kultaista glitterlakkaa. Musta lakka on Oriflamen nuorten Very Me linjan lakka Night Fever. Kultainen Glitter lakka on todella todella vanha. Muistaako joku sellaisen sarjan kuin Teininoita Sabrina? Hienoina lapsuusvuosina olin valtava Sabrina-fani ja no minulla oli myös kaikki Sabrinan Salat -lehdet, jotka ilmestyivät sarjan päätyttyä. Niiden mukana sai aina jonkin kosmetiikkatuotteet. Useimmat niistä ovat jo päätyneet roskiin, mutta tämä kynsilakka on vielä ihan käyttökelpoista


Pliis sanokaa joku, että muistatte Sabrinan, Salem-kissan ja hänen Zilda ja Hilda tädit! Teininoita Sabrina on meidän 90-luvun lasten sarja. Nykyään näkyy vain Waverly Placen velhot, mikä ei todellakaan ole sama asia..



 Pilkettä silmäkulmassa.. kirjaimellisesti :D


Koeviikon jälkeen koitaa uusi ihana jakso jota varten minun piti lähteä metsästämään näitä: 


 Mutta päädyin ostamaan myös nämä:


(puollustuksekseni sanottakoon, että nämä olivat huikeassa tarjouksessa)

Ajattelin ilahduttaa kotiin palaavia porukoita ja valmistin neljän tähden illallisen:


Alkupala: Juustoinen juureskeitto ja patonkia
Pääruoka: Naudan sisäfile, pippurinen juustokastike, perunapalloja ja salaattia
Jälkiruoka: Suklaamousse
Okei ehkä se eihän tähtiin asti yllä, mutta ihan hyvää vaikka itse sanonkin. 


Lopuksi äidin tuomat tuliaisit Paletista :)

Trigonometriset funktiot, derivointi sekä aritmeettiset ja geometriset lukujonot ovat sekoittaneet aivoni niin ettei tästä postauksesta tullut kovin järkevä. Pahoitteluni. 

4 kommenttia:

  1. Tuo suklaamousse näyttää mielettömän hyvältä!

    VastaaPoista
  2. taas aivan ihania vaatteita ja tota suklaamoussea saat kyl joskus tehä mulle! ;D tuo mekko ja shortsit sopii sulle kesäneitoni! <3 -Sini-

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Mahtavaa, sillä siinä tapauksessa koristelu on menny putkeen :D

    VastaaPoista
  4. Sini: Kiitän! Meinaatko, että kehtaisin käyttää jossain muuallaki noita shortseja? :D Hei tuut joskus meille niin tehdään vaikka yhdessä tuota moussea :))

    VastaaPoista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)