lauantai 8. kesäkuuta 2013

No longer ABI

Heipähei! Viime viikonloppuna meillä tosiaan vietettiin minun ylioppilasjuhlia. Kyllähän ne valmistelut venyi aikalailla sinne aamutunneille, vaikka kuinka yritettiin ahertaa. Lauantai aamuna jännitti aika pahasti ja stressasin juhlan onnistumista. Kaikki meni kuitenkin melko hyvin :) Kotona ehdein hiukan syödä ennen ensimmäisten vieraiden tuloa. Vieraita tuli ja meni niin nopeaan tahtiin, että kahvikuppini joutui seilaamaan neljä tuntia keittiön pöydältä toiselle ennen kuin ehdein hörpätä siitä tippaakaan :D 




Siskoni ystävä oli juhlissamme kuvaamassa, joten myöhemmin postailen juhlista oikein kunnolla ja kunnon kuvien kera. Nyt ajattelin julkaista muutamia omppuluurilla otettuja kuvia sekä behind-the-scenes tunnelmia :)

Kuvattavana olemiseen liittyy monenlaista tuskaa.. Muun muassa nokkosten keskellä kököttämistä..




Aikuinen ja ylioppinut? No tuota..


Kuinka monta ihmistä tarvitaan ottamaan kuvia? 
Vastaus: Monta.




Juhlat oli kyllä ihanat. Hassua, että lukio oli nyt tässä ja syksyllä odottaa muut suunnitelmat. Juhlista saatte tosiaan kuulla myöhemmin lisää :)

BTW... Kirjoitan tätä postausta palmun alta Etelä-Euroopasta. Mahdattekos arvata seuraavan kuvan avulla, mistä mahdan tätä kirjoittaa? ;) 


P.s. En todellakaan tajua mitä näiden kuvien laadulle tapahtui.. Ei nuo puhelimen kuvat oo ennen ollu noin huono laatusia.. Pahoitteluni!

2 kommenttia:

  1. Oi, oot päässy lämmittelee sinne :)
    Tosi kaunis oot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä! En pistänyt pahakseni +33 lämpötiloja ja aurinkoa :D
      Voi kiitos!! :)

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)