tiistai 13. elokuuta 2013

Elokuun Livbox

 Vasta vähän aikaa sitten ehdein postaamaan edellisestä boksista ja nyt jo tipahti postiluukusta uusi. Normaalisti ehdin jo odotella boksia ja kurkin innokkaasti muiden bloggaajien livbox postauksia. Toisin sanoen yleensä tiedän valmiiksi mitä odottaa. Tällä kertaa en kuitenkaan muistanut edes koko livboxia ennen kuin se tupsahti kotiin. 
Ajattelin olla tässä kuussa vähän paremmin ajoissa ja kertoa saamistani tuotteista :)


Teemavärinä oli violetti


 Ja sisällön teemana oli "arjen juhlaa". Pakettiin oli koottu erilaisia ihonhoitotuotteita, joiden tarkoituksena on hemmotella arjen alkaessa. Tässä kuussa paketista oli vain kaksi variaatiota ja vaihtelevia tuotteita oli yksi.

 

Greenland Body & Massage Oil
Ovh. 5,90€/100ml
Täysikokoinen tuote 

Ihana omenan tuoksuinen vartalo- ja hierontaöljy sisältää orgaanisia öljyjä, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Tuote ei sisällä mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, tuoksuja tai säilöntäaineita. 
Olen aiemmin käyttänyt Oriflamen käsi- ja hierontaöljyä tehdessäni käsihoitoja. Se on ihan tehokasta, mutta se ei tuoksu millekään. Tykkäsin kovasti tämän tuotteen tuoksusta, se on ihan Granny Smith omenien kaltainen! :)
Osassa bokseista oli ilmeisesti ollut mangon tuoksuinen versio.



Ahava Essential Day Moisturizer
Ovh. 44,90€/150ml 
15ml näytekoko

En ole aikaisemmin testannut mitään Ahavan tuotteita, joten avoimin mielin lähdin kokeilemaan tätä tuotetta. Kosteusvoidenäyte saapui kyllä kreivin aikaan, sillä edellinen kasvovoiteeni pääsi loppumaan ja puolen viikon ajan olen käyttänyt koko vartalovoidetta kasvorasvan korvikkeena. Ei siinä muuten mitään, mutta oma koko vartalovoiteeni on aika tuhtia tavaraa eikä ihan kasvoille optimoitua :D 
Ahavan kasvovoide oli tarkoitettu normaalille ja herkälle iholle, mutta omasta sekaihostani huolimatta olen mielelläni kokeilellut tätä näytettä. Voide on kevyttä, hyvin imeytyvää ja kosteuttavaa. Eikä jätä ihoa kiiltäväksi.
  



Clarins Gentle Foaming Cleanser
Ovh. 26,50€/125ml
20ml näytekoko
 
. Kaapissani on kyllä putsareita jonkin verran, mutta päätin kokeilla tätä reilun kokoista näytettä pikimmiten. Voidemainen koostumus vaahdotetaan käsissä ja hierotaan kosteille kasvoille. Tuotteen tarkoitus on neutralisoida veden kuivattavaa vaikutusta. Käyttäessäni puhdistajaa tuntui kuin kädet eivät yhtäkkiä liikuisikaan ihoa vasten. Tuote kyllä puhdisti ihoa, mutta jätti sen inhottavan natisevaksi. Iho ei sinäänsä tuntunut kuivalta, mutta kauhean natisevalta ja nitisevältä. Itse en sellaisesta superpuhtauden tunteesta pahemmin pidä, mutta ehkä minä kestän sen tämän näytekoon loppuun asti.
Täytyy myöntää, että Vichyn puhdistusvaahto (joka oli vaihtoehtoinen tuote Clarinsin putsarille) olisi ehkä ollut minulle parempi vaihtoehto, mutta tuleepahan nyt testattua tämäkin.


 Bernard Cassiere Anti-Stress suklaakuorinta
Ovh. 42€/50ml
15ml näytekoko

JES! Tämä tuote sai meikäläisen todellakin innostumaan. Suklaakuorinta kuulostaa jo nimenä aivan ihanalta! Merkki on itselleni tuntematon, mutta jos tämä tuote toteuttaa lupauksensa niin voisin oikeasti harkita tuotteen ostamista jatkossakin. Tuote lupailee kirkasta ja pehmeää ihoa pari kertaa viikossa käytettynä. Ainakin tuote tuoksui ihanasti suklaalle :) Vielä kun tätä ehtisi kokeilemaan :D

Burt's Bees Huulikiilto
Ovh. 9,90€/kpl
Täysikokoinen tuote  

Tältäkään merkiltä en ole aiemmin kokeillut mitään, joten ilahduin tästäkin tuotteesta. Ihanan marjaisa ja hennon värinen huulikiilto tulee takuulla käytettyä (vaikka niitä(kin) on muutama kertynyt). Läpikuultavahko kiilto, joka ei tahmaa sopii aina tilanteeseen kuin tilanteeseen :)



Tämän kuun boksissa oli kaksi täysikokoista tuotetta ja loput olivat reilun kokoisia näytteitä. Boksi vastasi todella hyvin teemaansa. Clarinsin putsari oli ainut tuote, joka ei käytössäkään minua vakuuttanut. Muista tuotteista olen oikein innoissani :)

Mitä mieltä olette, miltä suklaakuorinta tai omenainen vartaloöljy teidän mielestä kuulostavat? :)

2 kommenttia:

  1. Kuule mää oon vähä miettiny, että raaskisinko napata opiskelijabudjetista joksikin aikaa boxien hinnan ja tilata. Nii että kerroppa onko ne hintansa väärti? =) Tämä paketti vaikutti kyllä aika ihanalta (suklaakuorinta, mmm.. :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä aluksi tuntuu aika hurjalta maksaa kolmen kuukauden boksit kerralla (itse tilaan kolmen kuukauden jaksoissa) ja opiskelijabudjetti kokee kovan kolauksen. Pari kuukautta(?) sitten livbox nosti paketin hintaa parilla eurolla niin, että se kolmen kuukauden setti maksaa nykyisin 47,70. Hinnan korotuksen on toivottu parantavan boksien laatua ja toukokuun jälkeen olen ollut enemmän kuin tyytyväinen :) Minä olen tykännyt ja olen jo kahdesti jatkanut tilaustani!
      Eikö nainen voi laittaa sen vajaa 16 euroa kuussa itsensä hemmotteluun? :D

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)