sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syyskuun Livbox

Olin ihan unohtanut syyskuun livboxin esittelyn, kun tuo matkakertomus venähti niin pitkäksi ja oma boksi saapui ihan kuun ensimmäisinä päivinä. No tässä vielä minun saamani boksin esittely sekä hiukan kokemuksia sen sisältämistä tuotteista


Teemaväri oli tässä kuussa sininen

 


Paketti sisälsi piristäviä uutuuksia alkaneeseen syksyyn. 
Ensisilmäyksellä en oikein ollut varma suhtautumisestani tämän kuun sisältöön. Ensimmäinen livboxin kautta saatu tuoksunäyte kyllä kiinnosti ja luomiväri varasti myöskin huomioni, mutta muusta en oikein vakuuttunut. No ryhdytäänpä tutkimaan tuotteita hiukan tarkemmin. 


Clarins Beauty Flash Balm
Ovh 45€/50ml
15ml näytekoko

Clarinsin pikakaunistaja, joka lupaa häivyttää kasvoilta väsymyksen merkit. Suositellaan käytettäväksi koko kasvoille ennen meikin levittämistä tai heleyttävänä kasvonaamiona pari kertaa viikossa. 

Minä en ole heleyttävien kasvotuotteiden ystävä. Herkästi punehtuva sekaihoni kaipaa mattapintaistavia ja punaisuutta peittäviä pohjustustuotteita, joten en oikein kiinnittänyt huomiota tähän tuotteeseen vaan pistin sen vain koriin muiden tuotteiden joukkoon. Nyt lukiessani lisää tästä tuotteesta ajattelin, että voisin kuitenkin kokeilla sitä seuraavan huonosti nukutun yön jälkeen ja katsoa mitä se saa aikaiseksi. Hintansa puolesta tuote on mielenkiintoinen kokeiltava.

 
Louis Widmer Cleansing Milk
Ovh 16€/200ml
25ml näytekoko

Sain juuri käytettyä edellisestä boksista saadun Clarinsin putsarin, joten en oikein jaksanut innostua kokeilemaan jälleen uutta putsaria. Tämä puhdistustuote oli kuitenkin sopiva sekaiholle ja merkki oli entuudestaan tuttu, joten päätin kuitenkin ottaa tämän heti käyttöön. Clarinsin puhdistaja oli todella tehokas. Se jätti ihon nitisevän puhtaaksi ja naama kieltämättä selkeästi tuntui puhtaalta vaikken suoranaisesti tykännytkään niin natisevasta jäljestä. Kokeiltuani Clarinsia en oikein osannut enää suhtautua maitomaisiin putsareihin. Vaikka tämäkin putsari kyllä toimii; puhdisti arkimeikin hyvin ja iho tuntuu kosteutetulta käyten jälkeen, en kuitenkaan lämmennyt tuotteelle. Mielestäni iho ei tuntunut raikkaalta käytön jälkeen, ehkä maitomaiset puhdistajat eivät vain ole minua varten.


Dr.Bronner Magic Soap
Ovh 4,80€/240ml
28g pala

Itselleni täysin tuntematon merkki, joka valmistaa perinteisiä kasviperäisiä saippuoita. Saippua sisältää vain luonnollisia Reilun kaupan öljyjä, joten eettisen ajattelun puolesta tuotetta olisi mukava kokeilla, mutta.. olisin mielelläni ottanut boksiini nestemäisen version..
Minä nimittäin inhoan palasaippuoita. 
Ne ovat liukkaita ja lentelevät pitkin poikin lavuaaria ja keräävät bakteereja.
Kaiken lisäksi oma "sitrushedelmien tuoksuinen" saippuani ei minusta ollut sitruunaa nähnytkään vaan se haisi lähinnä öljysekoitukselta. Uskon tämän tuotteen olevan ensimmäinen, mitä en halua edes kokeilla..


Hugo Boss Jour Pour Femme EdP ja vartalovoide
Ovh EdP 57€/30ml 
Ovh vartalovoide 39,90€/200ml
Tuoksusta 2ml näyte ja vartalovoiteesta 50ml näytekoko

Merkin naistentuoksut tuovat mieleen sisareni, joka käytti pitkään Hugo Boss Woman -tuoksua. Tämä uutuustuoksu on todella naisellinen, elegantti ja aikuismainen. Sitä tuoksutellessa tulee mielikuva kynähameessa ja jakkupuvussa olevasta bisnesnaisesta :D
Vaikka tuoksu voi ehkä olla liian aikuismainen minun makuuni, se ei todellakaan ole huono. Itse asiassa voisin hyvinkin kuvitella ostavani kyseistä tuoksua hiukan vanhempana, mutta tällä hetkellä tyydyn käyttämään näytekoot ja kuvittelemaan itseni elegantiksi naiseksi :D Tykkään kovasti näistä tuoksuihin pohjautuvista vartalovoiteista; useimmiten ne ovat kevyitä, nopeasti imeytyviä, kivasti kosteuttavia ja ennen kaikkea hyvän tuoksuisia.


Max Factor Wild Shadow Pots luomiväri
Ovh 7,90€/2g
Täysikokoinen tuote

Ah, luomivärit! Yksi minun lukuisista heikkouksistani. Olen huono käyttämään värikkäitä luomivärejä meikeissä, mutta rakastan niitä siitä huolimatta. En ole ennen kokeillut Max Factorin tuotteita, joten mielelläni testailin tätä luomiväriä (joka vielä sattui olemaan minulle mieluisassa violetin sävyssä!). Tuotteen kerrotaan olevan trendikäs ja runsaspigmenttinen, millä voi luoda luomille voimakkaab värivälähdys. Intensiivisemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi kannattaa kuulemma käyttää kostutettua sivellintä. 

Päätin hiukan kokeilla millaista jälkeä tällä saa.



Silmämeikeissä käytän nykyisin aina Urban Decay Primer Potion -pohjustajaa, joka on täysin maineensa veroinen. Se pitää luomivärin paikoillaan (ei karkaa luomivakoon) ja meikki pysyy siistinä. Lisäksi luomivärien sävyt toistuvat intensiivisempinä. Päätin kokeilla Max Factorin luomiväriä kostealla ja kuivalla siveltimellä levitettynä sekä pohjustuksen kanssa että ilman.
Lähdetään oikealta vasemmalle.
Oikeanpuolimmaisin on ilman pohjustusta ja kuivalla siveltimellä. Väri toistuu hyvin haaleana useammasta kerroksesta huolimatta ja shimmeri on erottuvampaa.
Seuraavassa on käytetty kosteaa sivellintä. Väri toistuu metallinhohtoisena ja kirkkaana. Tuotetta oli helppo levittää kostealla siveltimellä.
Sitten pohjustuksellisiin. 
Kuivalla siveltimellä pohjustuksen päälle laitettu luomiväri näyttää selkeästi liilalta eikä vaaleanpunaiselta kuten ilman pohjustajaa oleva.
Kostealla siveltimellä pohjustajan päälle levitetty luomiväri toistuu yhtä kirkkaana ja metallinhohtoisena kuin ilman pohjustusta kostealla siveltimellä levitetty luomiväri. 

Lopputulos?
Pohjustukseton, kuivalla siveltimellä levitetty luomiväri ei levity kunnolla eikä väri toistu kirkkaana vaan runsas shimmerisenä ja haaleana.
Mikäli haluaa hillityn, selkeästi liilan, (ei metallinhohtoisen) meikin kannattaa käyttää pohjustajaa ja kuivaa sivellintä.
Kostealla siveltimellä saa aikaan metallinhohtoisen ja räväkän sävyn, joka varmasti huomataan. Tässä tapauksessa pohjustaja ei vaikuta sävyyn, ainoastaan pysyvyyteen.

Itse ihan pidin luomivärin laadusta, mutta mielestäni kahdeksan euroa YHDESTÄ väristä on hiukan liikaa..


Tämän kuun boksi ei ehkä ylittänyt kaikkia odotuksiani, mutta siihen sisältyi muutama mieluinen tuote. Niiden ansiosta olin ihan tyytyväinen tässäkin kuussa. Toivon kuitenkin, että ensi kuussa tulisi jotain muuta kuin Clarinsia tai puhdistustuotteita..

Ensi kuuta odotellessa.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)