tiistai 3. syyskuuta 2013

Siskot suuntas Mallorcalle osa 2


Syksy on kovaa vauhtia saapumassa, mutta minä muistelen vielä mielläni kesää. Matkakertomus jatkukoon!



Hotellimme vieressä oli aivan mahtava ravintola. Ruoka oli todella hyvää, palvelu ystävällistä (siitäkin huolimatta, että onnistuis sekoittamaan samaan lauseeseen saksaa, englantia ja ruotsia) ja hintatasokin oli edullinen!   



Auringon palvonta ja rentoutuminen olivat meidän valtavat päämäärämme koko loman ajaksi. Oli ihanan rentouttavaa ajatella, että loman suurimmat huolet olivat; mitä söisin aamupalalla ja minkalaista kynsilakkaa käytäisin :D

Useimmiten köllöttelimme lepotuoleissa altaiden läheisyydessä. Kuumimpina päivinä hemmottelimme itseämme kylmällä kahvilla, mikä oli aivan taivaallista! Oli ihana lukea kirjaa, lakkailla kynsiä, kuunnella musiikkia tai surffailla puhelimen netissä (kiitos hotellin ilmaisen internet yhteyden) pihalla. Useimpina päivinä osallistuimme siskon kanssa myös vesijumppaan. Biisit oli joka päivä samoja, mutta ei se mitään ainakin treeni tuli äkkiä tutuksi. Finnmatkojen lomilla aina kuulee milloin jokin tapahtuma alkaa, riippumatta siitä oliko kyseessä Bamse klubin kokoontuminen, vesijumppa, uimakoulu ynm, sillä silloin ohjaaja soittaa radiosta Finnmatkojen mainoksistakin tuttua teema laulua. Mietittiin kerran, että mahtavatkohan nuo työntekijät kyllästyä siihen? Me kuulimme jatkuvasti siis tätä kappaletta:






Rannalle oli matkaa huikeat 200 metriä, joten sielläkin tuli oltua pariin otteeseen :)
Yllä olevat kuvat ovat siskon ottamia. Sisareni nimittäin päätti mennä yksi aamu juoksemaan rantaan. Aamuvarhain ranta oli vielä hiljainen ja tyhjä..
mutta iltapäivällä sielläkin oli elämää :D



Reach waves?, Yeah right.. 
No lomalla voi ottaa iisimmin, myös hiusten suhteen :D


Päätimme, että jonain iltana menisimme syömään kunnon illallisen sisältäen alkupalan, pääruoan ja jälkiruoan. Ihastuimme yhteen ravintolaan niin paljon, että kävimme siellä toistamiseen. Minä nautein alkupaloina quesadilloista. 
Tuolla ravintolassa istuskelimme terassilla. Minä näin paikaltani jatkuvasti keittiöön, josta eräs nuorehko kokki hymyili minulla kaiken aikaa, kun satuin sinnepäin vilkaisemaan.
Pääruokani oli kanaa guocamolen kera ja jälkiruokana..

Lemon Pie!! Aivan tajuttoman hyvää! 
Maistettuani tuota piirakka minun oli pakko hymyillä kokille kiitokseksi, niin taivaallista se oli! Viesti meni ilahtuneesta ilmeestä päätellen perille :D
Parasta oli, että kolmen ruokalajin illallinen juomineen maksoi yhdeltä alle 20 euroa. Suomessa ei ihan saa samanlaista samalla rahalla.


Ostin matkaa varten H&M:stä maksimekon, joka pääsikin käyttöön useana iltana. Illat olivat äkkiä vilpoisia joten viihdyin mielelläni pitkässä mekossa huivi harteilla :)
Pahoittelen tuota kuvan laatua. Puhelimella oli haastava kuvata iltahämärässä.

Mallorcan reissukertomuksesta on jäljellä (toivottavasti) viimeinen osa, jossa kuulette muun muassa shoppailuretkestä Palmaan sekä yhdestä maailman mahtavimmasta esityksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)