tiistai 12. marraskuuta 2013

Marraskuun Livbox

Livbox tupsahti taas alku kuusta postilaatikkoon ja joku kiireinen aikuisopiskelija unohti jälleen kertoa siitä blogissa.. 



Tämän kuun teemaväri oli tumma vihreä. 
Tuntui hassulta, että tällä kertaa kortissa ei ollutkaan leikkisää, kuukauden teemaan johdattelevaa, runoa vaan teksti oli ns. normaaliin viestin kaltainen. Viestissä puhuttiin juhliin, etenkin pikkujouluihin, valmistautumisesta. 
Sen luettuani hiukan hämmästelin boksin sisältöä..

Öh.. hiustuotteita.. ja kasvojenhoitotuotteita...?
Mikä juju näissä tuotteissa mahtaa olla, jos ne on valittu juhliin valmistautumista silmällä pitäen?

Vichy Idéalia -päivävoide
Ovh 32,30€/5ml
15ml näytekoko

Sileyttä, ihon sävyn tasoitusta ja ryppyjen vähentymistä lupaileva päivävoide kuivalle iholle. Hyvältähän se kuulostaa, muttei millään tavalla omiin tarpeisiin sopivalta. Merkki on itselleni tuttu ja olen ihan tykännyt sen tuotteista. Tällä hetkellä voide ei vain sovellu käyttöön, mutta odotellaanpa niitä talaven pakkasaamuja, silloin tätä vois ehdottomasti kokeilla.


Batiste kuivashampoo
Ovh 3,90€/50ml ja 7,90€/200ml
50ml täysikokoinen tuote 

Tämä kuivashampoiden pioneeri oli minulle ihan upouusi tuttavuus. Kiireisimpinä aamuina kuivashampoo on kätevä keksintö ja lisäksi sillä on hyvä tuoda rakennetta ja karheutta kampausten pohjalle. Mukavan kokoinen purkki, joka on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun. Ilahduttavaa on myös se, että tällä klassikkotuotteella ei ole pilviä hipovaa hintaa :)




IdHAIR Elements Glod Fix It in Place -hiuslakka
Ovh 24€/300ml
80 ml näytekoko

Hiuslakka on aina tarpeellista. Toisaalta kaapissani on tällä hetkellä liki neljä hiuslakka pulloa :D Nykyään liikun harvoin ihmisten ilmoilla, joten kotona ollessa en pahemmin laita hiuksiani ja suihkauttele niihin lakkaa. Oli kuitenkin kiva saada tällainen pienempi näytepullo sillä ensi viikonloppuna tälle on ehdottomasti käyttöä! 
Tuote lupailee vettä hylkivää, pitkäkestoista tukea. En tiedä teistä, mutta minun korvaan kuulostaa hyvältä :)


Peppy Galore Diva -puhdistysöljy
Ovh 17,30€/100ml
45g näytekoko 

Anteeksi nyt, mutta miksi pullon sisällön määrä on ilmoitettu grammoina? :D Hämmennyin.
Jälleen yksi minulle uusi merkki. Muistaakseni jossain boksissa on ollut Peppy Galoren tuotteita vaihtuvana tuotteena ja itse en ole aiemmin saanut tällaista. Tälläkin kertaa tämä oli vaihteleva tuote, sillä osa on saanut tämän tuotteen sijaan Académien aprikoosinaamion. Puhdistustuotteille on tällä hetkellä tarvetta joten nappiin meni. Ennen en kyllä ole puhdistusöljyä käyttänyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin.
 

Cailap by Mariela Sarkima The Sponge -meikkisieni
Ovh 3,90€/kpl
Täysikokoinen tuote (:D)

Kaksipuoleinen meikkisieni on oiva väline hyvän meikkipohjan luomiseen. Kumimainen puoli sopii nestemäisten ja kiinteiden meikkivoiteiden levittämiseen, kun taas samettinen puoli on erinomainen puuterin ja mineraalimeikin levitykseen :) 
2-in-1 tuoteet kuulostavat minusta aina hirmu käteviltä. Ja kyllähän tämä vie vähemmän tilaa matkameikkilaukussa, kun (jumbo)meikkisienen ja (jumbo)puuterisiveltimen voi korvata tämän avulla :D 
 

Että sellaista settiä tällä kertaa. Boksi oli jälleen ihan kiva. Hiustuotteita on ihan kiva kokeilla, mutta mikään ei varsinaisesti saanut minua tässä kuussa syttymään.
Täytyy myöntää, että minä(kin) odotin "Juhlakauteen valmistautuminen" -teemalta pikemminkin meikkejä. Juu toki hiukset ja hyvin hoidettu iho on ihan yhtä tärkeitä, mutta kyllä se juhlalook assosioituu itselläni ensin meikkiin. Itse kaipaisin muutenkin bokseihin hiukan enemmän meikkituotteita sillä viime aikoina ollaan mielestäni pyöritty aika vahvasti ihon- ja kasvojenhoidon maailmassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)