keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Everybody's lookin' forward to the weekend

Kaikki koulujutut kaatuvat päälle. Palautettavia aineita ja töitä eikä tilannetta helpota se, että ensi viikolla alkaa koeviikko. Myös kuoron joulukonsertti on juuri sopivasti koeviikolla, autokoulun teoriatunneista puhumattakaan. Herkästi koulupäivä voi venähtää jopa kolmetoista tuntiseksi ja läksyt tehdään sitten yöllä.


Tällä hetkellä käyn siis kahta koulua yhtä aikaa :D Autokoulun aloittaminen oli aika jännää. Eräänä sunnuntaina isä opetti minua ajamaan. Se meni yllättävän hyvin: kukaan ei kuollut eikä autoon tullut minkäänlaisia jälkiä. Ensimmäinen ajotunti minulla oli viime viikolla. Oli aika jännää lähtiä kahdeksalta aamulla ajamaan ympäriinsä ja harjoittelemaan mäkilähtöä, mutta siitäkin selvittiin kohtuu hyvin.




                                                  Tulevaisuuteni kuskina? Ehkei kumminkaan

Töitä kyllä piisaisi koulun puolesta, mutta viikonlopusta aion ottaa kaiken ilon irti! Huomenna klo 8 nousen bussiin ja matkaan kohti Turkua. Nimittäin jälleen kerran on Maata Näkyvissa -festareiden aika ja ai, että tätä ollaan ootettu!! Koeviikko valitettavasti alkaa seuraavalla viikolla..Senkin uhalla, että joudun kaikista aineista uusintaan, aion lähteä festareille ja ottaa niistä kaiken ilon irti! Bussimatkojen aikana voisin "lukea" kokeisiin (LUE: eli nukun tai kuuntelen musiikkia :DD).
Ensimmäistä kertaa aion osallistua koulumajoituksiin, sillä tähän asti olen yöpynyt siskoni luona. Haluan selvittää onko se koulumajoituksen tunnelma niin hohdokasta kuin kerrotaan. 


MN-festarit on Euroopan suurin kristillinen nuorisotapahtuma ja se järjestetään jo 27.kerran. Ketään siellä ei kuitenkaan pakkokäännytetä, eikä kysymys ole siitä, että istumme kuuntelemassa hiivatin pitkiä saarnoja. Ei suinkaan! Siellä on mahtavia gospel bändejä esiintymässä: The Road, Tera, Saraste, Kaemo, The Rain, sekä ulkomaalaisia esiintyjiä Dien Taylor, Skillet, LZ7 ja monia monia muita! Ja stand-up komiikan esiintyjä Mikko Vaismaa ja Muu Vaara! -ryhmä ei takuulla jätä ketään kylmäksi :D Ainakin viime vuonna sai nauraa veet silmissä :'D Saamme nauttia mitä mahtavimmasta seurasta ja festarifiiliksestä, mutta myös ammentaa elävää sanaa ja kerätä voimia tuleviin haasteisiin.


Viime vuonna tykästyin mm.
Lilly Among Thorns - Illusions


Newsboys - Born Again


Newsboys - Escape



Oletko sinäkin tulossa Turkuun? Nähdäänhän festareilla? :))

4 kommenttia:

  1. oi että! heti ku luki noista festareista nii johan fiilis iski tänne asti! toivottavasti tulee hauskaa(ainaki jos sen asenteen ottaa!) ;)

    t. saksalainen toveri :D

    VastaaPoista
  2. Tulinpa nyt lukemaan blogiasi!
    Aika ihana:)Hei, pidä nyt hauskaa sielä festareilla, rentoudu kunnolla ja unohda koulu vähäks aikaa!

    Niin ja kohta nähdään?

    -yksi kaveri vaan

    VastaaPoista
  3. Saksalainen toverini: Mahtavaa, että tämä nostatti fiilistä :) Eiköhän meillä ollut oikein hauskaa :DD

    VastaaPoista
  4. Yksi kaveri vaan: Hii Kiitos! :)) Pidin minä hauskaa ja yritin rentoutua, mutta ei se koulu täysin unohtunut.. Joo!! Todellaki nähdään, kunhan saadaan kaikki järjestyttä :)

    VastaaPoista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)