lauantai 29. syyskuuta 2012

Opiskelua ja Kaasoilua

Kulunut viikko on ollut aika rankan puoleinen.
Meidän rakkaassa lukiossamme on meneillään koeviikko. Koeviikko alkoi virallisesti keskiviikkona, mutta toisen reaalikirjoituspäivän vuoksi kokeiden kanssa oli hiukan sumplimista. Itselläni oli yksi vapaa päivä, joten tein kirjotusten kanssa päälekäin menevän uskonnon kokeen silloin. Vielä on kaksi koetta jäljellä, joista toinen ihana matematiikan integraalilaskennan koe. Täysi koeviikko, kaksi koetta koeviikon ulkopuolella sekä psykologian yo-kirjoitukset eivät ole mitenkään hyvä yhdistelmä..

Psykan yo-koe oli kyllä aika jäätävä. En oikein tule neuropsykologian kanssa juttuun (mihin ei tietenkään vaikuta minun ja biologian välinen hyvin viileä suhde), joten jätin lukematta neuropsykologiaan liittyviä asioita aivojen toiminnasta jne. Arvatkaa mitä. Keskiviikkoisessa kokeessa oli peräti kolme (tai kaksi ja puoli vähintään) neuropsykologian tehtävää! Ärripurrimurmur. Kaiken kaikkiaan koe oli aika yksipuolinen. Samat asiat kävivät liki kaikkiin tehtäviin. Eivätkä kysymykset olleet sellaisia selkeitä, joissa olisi suoraan ymmärtänyt mitä haetaan, ja mihin kurssiin tehtävä liittyy.. 
Virallisia tuloksia en ole kuullut, mutta aika huonosti se meni. Kyllähän se harmittaa, sillä minulla oli psykasta aika kovat tavoitteet..
 Eräästä asiasta on pakko hehkuttaa näin kirjotuksiin liittyen! Pääsin ruotsin kirjotukset läpi! WUHUU!! Ja ne oli meinaan aika haastavat. 

Tuntui aika tyhjältä pakata psykologian ja ruotsin kirjoja pikku hiljaa pois.. Minulla on psykologiaan viiteen osaan jaettu vihko johonka olen ahtanut kaikki kuusi kurssia. Niinpä muistiinpanojen opiskelu oli kätevää, kun pystyi ottamaan mukaan vain yhden vihon kuuden sijaan. Kauan aikaa sitten inspiroiduin koristelemaan vihkoni, jonka tarkoitus oli piristää :D Vasemmalla takakansi ja oikealla etukansi.

Kaiken koulukiireiden keskellä olen myös tehnyt paljon suunnittelu- ja askartelutyötä, sillä ensi viikonloppuna vietetään isosiskoni häitä! Niinpä koulutöiden ja hääjärjestelyiden jälkeen ylimääräistä aikaa tai rahkeita ei ole ollut oikeastaan mihinkään. Haluatteko tietää, mitä olen askarrelut näinä pimenevinä iltoina?

NÄITÄ:


Suunnittelin häihin hääkarkkirasian, joka toimii samalla myös nimikylttinä :) Siskoni olisi halunnut jotain vähemmän työlästä, mutta eräs pässinpää meni lupaamaan, että minä voin taitella kaikki rasiat, jos se siitä on kiinni.. Tuota noin. Vain muutaman kerran olen pohtinut, että miksi minä meninkään lupaamaan tällaista? :D Noh, onneksi enää on vain 50 rasiaa jäljellä (ja kaikkiaan niitä pitää olla rapiat parisataa).

Rauhallisempaa arkea odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Mitä kamaluuksii ruotsin kirjotuksis tänä vuon? :O
    Ihana tuo rasia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli aika haastavia asioita (tosin rakennekokeethan on aina niitä poikkeuksen poikkeuksia). Lähinnä reagoinnissa ja luetunymmärtämisissä oli sellasta sanastoa, jonka osaaminen ei edes kuulu keskipitkään ruotsiin (mm. joitaki juhlapyhiä joita vietetään lähinnä vain Ruotsissa).

      Kiitos kiitos!

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)