torstai 10. tammikuuta 2013

Colorful Party Nails

Ajattelin omiin synttäreihin ja uuteen vuoteen (ne kun kerta ovat niin lähekkäin) tehdä jotkin kivat "bile" kynnet. Varasin kotoa mukaani muutaman lakan ja ajattelin kokeilla jotain itselleni extremeä väriä. 


Toisin sanoen vihreää. Otin Turkuun mukaan yhden "juhlavamman" biletyspaidan, joka on vihertävä paljettipaita. Siksi siis vihertävää kynsilakkaa :D

Viimeisimmän Oriflame tilaukseni mukana tuli Neo Chic Mint Pear lakka, joka pullossa näytti kauniin vihreältä ja suorastaan paloin halusta päästä kokeilemaan sitä. Lakattuani sitä kynsille pari kerrosta totesin, että tämä on ihan liian vaaleaa minun makuuni


 Niinpä vaihdoin kynsiini Avonin Speed Dry+ Don't Be Jaded lakan.
(Kynsinauhat ja kynnen vierukset ovat ihanan kärsineen näköset..)


Lopuksi pistin päälle Color Clubin Wish Upon A Rockstar lakkaa, joka on ehkä yksi suosikkilakoistani! Tuota Glitterlakkaa kun laittaa kynsille, niin muuta koristelua ei juurikaan tarvita :D Uuteen vuoteen nämä sopivat mielestäni kivasti, sillä glitterit ovat kuin ilotulitteita.

Käytetyt lakat
1. Mavala Super Base
2. Avon Speed Dry+ Don't Be Jaded
3. Color Club Wish Upon A Rockstar
4.  Mavala Minute Quic-Finish
5. Oriflame Quick Dry Drops pikakuivatustipat 


Itse tykkäsin näistä kynsistä aika paljon ja pidin näitä aika kauan (osittain myös sen takia, että hileiden poistaminen on työn ja tuskan takana :D).
Mitä mieltä te olette vihreän sävyisistä kynsilakoista? Kauhistus vai kaunistus? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)