tiistai 15. tammikuuta 2013

Sukuviikonloppu

Viikonloppuna vietettiin mummon 80-vuotis syntymäpäivää. Mummo ei halunnut juhlia merkkipäiväänsä, joten hän sai lahjaksi niin sanotusti "pakomatkan". Neljä veljestä, joista minun isäni on vanhin, ostivat mummolle lahjaksi viikonlopun Härmän kylpylästä. Mummo saapui sinne nuorimman veljen perheen kanssa, mutta sitä hän ei tiennyt, että muutkin veljekset perheineen saapuvat paikalle :D
"Tämäpä sattuma!" , oli mummon iloinen kommentti, kun tapasimme lauantaiaamuna aamupalalla.

Lauantaina vietimme yhdessä laatuaikaa kylpylässä, pelasimme sanajahtia älypuhelimilla + iPadeilla ja kävimme keilaamassa porukalla :D
(Minun kohdalla päiviin  kuului myös runsaasti opiskelua)




Petteri, siskon mies, oli aika levoton keilaaja. Keilapallo säntäsi radalle noin 30 kilometrin tuntinopeutta, kun itse pääsin hyvällä tuurilla 18 km/h. Keilaus on muuten kiva laji, mutta se katkoo ikävästi kynsiä.

Isoisoisä on lähtöisin Lapuan Liinamaasta. Menimme kaikki käymään isoisoisän kotipaikalla, tutustumaan sukujuuriimme. Ensin me kuitenkin aiheutimme hämmennystä ohi autoilijoissa ottamalla seuraavanlaisia kuvia:




Neljä veljestä :D Isä (oikella reunassa) ei vanhimpina kärsinyt mennä yhtä matalaksi kuin muut :D (Tämä oli siis minun ja äidin kehittelemä vitsi! :DD)


Mummo ja serkukset! Kaksi serkuksista puuttuu, mutta muutoin olemme kaikki tässä :)




Edustava sisaruskuva.. 
(Ei meissä oikeasti ole mitään samaa näköä, eihän?)

Sunnuntaille järkkäsimme sen suurimman yllätyksen. Mummon sisarukset kutsuttiin kylpylään kahville, sillä olimme varanneet Banketiin kahvitarjoilun. Menimme porukalla odottelemaan pieneen saliin, kun nuorin veli kävi hakemassa mummon. Mummo ei tajunnut mistä oli kysymys, kun huoneenluovutuksen jälkeen lapsista nuorin ehotti vielä lähtökahveja. Mummon astuessa saliin aloimma laulaa onnittelulaulua :)
Täydellinen yllätys siis!




Niki osallistui juhliin, käsilaukusta käsin! (:
Juhlavaatteiksi otin mukaan Gina Tricotin alennusmyynnistä bongatun pitkän mekon sekä vanhan fuksian värisen boleron. Vähän erilaiset juhlavaatteet eikä aina niitä samoja mekkoja, joita on käyetty jo kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa. Sitä paitsi mustan värinsä ansiosta tätä pitkää mekkoa voi mielestäni pitää myös talvella.


Irina on toiseksi vanhimman serkun vauva. Mummolla ja Irinalla on sama syntymäpäivä, joten onnittelut sankareille :)
Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli yllätyksellinen, täynnä lämpöä ja iloa. Veljekset ja serkukset eivät turhan usein näe toisiaan, joten oli ihana viettää aikaa niin, että kaikki olivat koolla! Mummon syntymäpäivälahjasta oli siis iloa meille kaikille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)