sunnuntai 6. tammikuuta 2013

New Year's Eve and -Day in Turku

Miten päättää vanha vuosi ja aloittaa uusi ikimuistoisesti?
Hyvässä seurassa tottakai!
Sisareni ja hänen miehensä olivat sopineet muutaman ystävän kanssa uuden vuoden pirskeistä. Arvatkaa vaan kenen apua tarvittiin menuun suunnittelussa? :D

Emme syöneet perinteikkäästi nakkeja ja perunasalaattia vaan ihania tonnikalarullia, vihersalaattia, juustoja, suklaaseen dipattuja kuivattuja hedelmiä sekä suklaamoussea hyvän juoman kera, tottakai!


 
Lankoni ystävä Barun, joka on kotoisin Nepalista, oli viettämässä uutta vuotta meidän kanssa. Päätimme esitellä hänelle jotain hyvin perinteistä uuden vuoden ohjelmaa..
Tinan valamista :D

Meillä oli innokas vapaaehtoinen, Eelis, joka mielellään onki tinan palat ämpäristä :D



Kaikista hauskin osuus on luonnollisesti tulkitseminen :D Keittiö pimeäksi ja taskulampun valossa tutkimme tinojen varjoja seinältä. Minulle tina lupasi:
Rakkautta, rahaa ja ruusuja
Emme siis lukeneet mitään official tinan tulkinta ohjeita vaan kehittelimme itse ajatuksia.
Oma tinani oli super röpelöinen, mikä tietää rahaa. Suurin pala näytti tanssivalta pariskunnalta ja eräs pala näytti ruusukimpulta.
Barunin mielestä tämä kaikki kertoo selkeästi siitä, että elämäni mies astuu kuvioihin tänä vuonna :DD Ja arvatkaa, mikä oli mun reaktio. Mitä?! NIIN VARMAAN!! 


  
Siskon toimistolla oli suloisia spa-ankkoja :D


Yhentoista tienovilla siirryimme keskustaan siskon työpaikalle. Toimisto sijaitsee Kop Kolmion ylimässä kerroksessa ja siihen kuuluu aivan mahtava parveke! Menimme sinne katsomaan ilotulitusta oikein panoraama näkymällä!
Koska ilta oli kylmä ja sateinen, vaihdoimme juhlavaatteet mukavempiin ja lämpimiin neulevaatteisiin :D
En valitettavasti saanut parempia kuvia sateen vuoksi :(



Minä, Barun ja Petteri (lanko mies :D). Sisko oli kameran käyttäjänä...


Niki ei pahemmin piitannu raketeista :D


  
Minä ja siskoni rakastamme lautapelejä yli kaiken! Mikään ei ole niin mahtavaa, kuin lomilla nauttia lautapelien pelaamisesta. Minä annoin siskolleni ja Petterille lahjaksi Carcassonne pelin, joten minun synttärit ja uudenvuodenpäivä kuluivat pelejä pelatessa :D

Paitsi, että.. Uudenvuodenpäivänä suuntasimme Kinopalatsiin katsomaan päivän myöhäisintä näytöstä..


Hobitti-odottamaton matka -elokuva oli aivan mahtava tapa aloittaa uusi vuosi!! Miten tässä malttaa odottaa joulukuuhun asti seuraavaa osaa? Ei mitenkään!

2 kommenttia:

  1. Oioioi sulonen haukku :3
    Mitä tykkäsit Carcassonesta? :) Mulla sama peli, mut ei aina oikeen kiinnostusta pelata sitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nikillä on tapana olla mahdollisimman hellyyttävä :D
      Carcassonne oli ihan jees. Toki ensimmäisellä pelikerralla meni hetki koko homman hahmottamisessa, mutta kyllä se ihan kiva oli. Voisin kuvitella sen olevan kivempaa muutaman lisäosan kanssa. Tosin en ymmärtänny sitä, miksei talonpojan peltojen koolla ole pisteytyksen kannalta mitään merkitystä? Itse tykästyin ehkä enemmän tuohon Modern Art peliin :DD

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)