tiistai 5. maaliskuuta 2013

Egyptiin

Lupasin viimeksi postausta penkkareista, mutta valitettavasti sitä saa vielä odottaa. Kulunut viikko on kulunut töissä, pakatessa ja stressatessa eli aikataulu on ollut tiukilla. Penkkareista jäänyttä univelkaa on yhä jäljellä, mutta ehkä kesään mennessä saan unirytmin takaisin raiteilleen :D

Kannuksen seurakunnassa hiihtoloman rippileiri vietetään Egyptissä. Muutamia kuukausia sitten ystäväni Raita houkutteli minua lähtemään mukaan reissuun ja arvaatkaa mitä, minä, syystä tai toisesta, suostuin!


Egyptiin lähteminen lukulomalla ei ehkä ole se kaikista viisain vaihtoehto, mutta toivottavasti reissu hiukan nollaa ajatuksia ja tuo voimaa kirjotuksiin. Ryhmä on ainakin mainio ja isosporukka (Raita, Kalle ja minä) on loistava :)

Istun tällä hetkellä bussissa matkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Huomenna lennolle aamusta Egyptiin ja palaamme seuraavana sunnuntaina . Toivotaan, että matka sujuu turvallisesti ja pääsemme kaikki ehjänä sekä kokemusrikkaina takaisin Suomeen :)

Hyvää hiihtolomaa teille, jotka sitä vietätte! Itse vietän sen yli 30 asteen lämmössä :P

P.s. Tämä postaus on kirjoitettu puhelimella, joten minulla ei ole aavistustakaan minkä näköisenä tämä teksti julkaistiin

2 kommenttia:

  1. voisitko muuttaa postausten tekstin fonttia, on nimittäin vähä vaikea lukusta? :) Muuten on tosi hyvä blogi! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En huomannutkaan miten ihmeellinen fontti viimeisimmässä postauksessa oli (se kun oli kirjoitettu puhelimella). Hyvä, että huomautit asiasta kiitos! Onko fontti nyt parempi? :))

      Kiitokset!

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)