lauantai 9. maaliskuuta 2013

Penkkarit!

Heissun! Kotiuduin Egyptistä maanantaiaamuna. Matka oli aivan mahtava, vaikka havaittavissa on lievää väsymystä.. (nimimerkillä tiistai aamuna ajoin lumipenkkaan.. koulun pihalla). Itselläni ei ole mahdottomasti kuvia reissusta joten toivon/odotan saavani niitä muilta matkaajilta ;)

No niin, alkulöpinät sikseen. Nyt on kuitenkin lupaamani penkkaripostauksen aika! Penkkareista on jo kohta kuukausi aikaa, mutta nyt vasta sain aikaiseksi käydä ystäväni Vilman ottamat kuvat (KIITOS VILIMA!) läpi ja ryhtyä miettimään kirjoitusprosessia..
  (miten niin olen saamaton?)


Edeltävänä päivänä tehtiin "koristelut" koululle.. joista kyllä saatiin kuulla seuraavana päivänä.. miten niin porukka vähän innostu? :D



Kakkosille.. kaikella rakkaudella! <3 comment-3--="">




Meidän penkkareiden teemana oli Selviytyjät. Ensimmäisenä salissa kajahtikin ilmoille..



Jonka jälkeen juontajat juonsivat hahmoja (yksitellen ja ryhmissä) saliin ja jokaisella oli hahmoon sopiva tunnusbiisi :D Itselläni soi..




Meidän ohjelmaamme sisältyi muun muassa tanssinumero, Abimolla, Arvaa Abi, diplomit sekä heimoneuvosto äänestys! (Selviytyjät teemaa mukaillen. Yksi abeista ei ehkä ollutkaan abi :D)


Dance-show! Musiikkina 2 Unlimited-No limit



Kuutamolla/Abimolla/Koululla, jossa lukion ykkösistä ja kakkosista kasattiin kilpailevat joukkueet. Meikäläinen oli lukemassa visaisia, abeihin liittyviä, kysymyksiä :D

"Kuka Abeista on nukahtanut kesken englannin kuuntelun?"
"Kenen Abin läppäri on takavarikoitu?"
"Kuka tekee mahtavia räppi biisejä?"
.
.
.
.



Ystäväni Smurffiina, lentoemäntä ja enkeli :)

Rekalla ajelu ja ihmisille vilkuttelu oli aivan mahtavaa, varsinkin kun ohi ajavista autoista vilkuteltiin meille iloisesti takaisin! Onneksi sää oli poutainen eikä pakkasasteita ollut juuri lainkaan. Alakouluilla meitä odottivat innostuneet (ja karkinahneet) pikkulapset, joiden odottavat katseet olivat melkein liikuttavia :)
 Penkkarijuhlan ja todistusten jaon jälkeen rekka kuskasi meidät Menomonoon, jossa oli karaokelaitteetkin viritettynä :D

Illalla jatkoiltiin Kalajoella mökillä ja Dyynissä!
Jostain kumman syystä mun piti luopua jälkimmäisessä mun silmikosta :D Mistähän muuten mahtoi johtua, että mut löydettiin ihmismassasta varsin äkkiä? 
Ei ainakaan peruukista..

Penkkaripäivä oli mainio ja jatkot loistavat! Ei ihme, että penkkareita kutsutaan toiseksi lukioajan kohokohdaksi vanhojen oheella :)

2 kommenttia:

  1. Oii odottelen innoissani penkkareita, kun nuo vanhatki jäi välistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kannattaakin odottaa! (: Muutenkin koko abivuosi on meillä ainaki ollu ihan huippu teemapäivien sun muiden ansiosta :D

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)