torstai 30. lokakuuta 2014

Halloween Mask

Arvatkaa kenen pitäisi lukea tenttiin, mutta hupsista jostain syystä, mikä tahansa muu homma on huomattavasti mielekkäämpää. Saa sitä ihmetelle, kun tentti menee uusintaan..

Halloween lähestyy ja sen myötä erilaiset pukeutumista vaativat pippalot. Yliopistolla useammalla tiedekunnalla tuntuu olevan naamiasbileet, mutta itse en ole tänä vuonna niihin osallistumassa. Tänään on tentti ja sen jälkeen fuksisitsit, joten zombeilun sijaan meikäläinen tälläytyy pikkumustaan :) 

Erästä inspiraatiota piti kuitenkin lähteä kokeilemaan!
 Sain päähänpiston kokeilla maskin maalaamista ensimmäistä kertaa. Ihan nappiin homma ei mennyt, koska en suunnittelut hommaa sen kummemmin vaan tartuin saman tien pensseleihin. Jos siis joku teistä päättää kokeilla tätä, niin suunnittele naamion malli etukäteen ja luonnostele se kasvoihin esim. rajauskynän avulla ennen maalaamista. 
 Mielessäni oli ensin venetsialaisnaamio, mutta loppupeleissä aloin olla jo niin väsynyt (miksi parhaat ideat syntyvät vasta myöhäisillalla?), minkä vuoksi oikaisin aika reippaasti.


Toteutuksen pohjana on perusmeikkipohja. 
Mielikuvissani vilahti ensin violetti-musta noita, mutta noidasta luovuin ja pidin väriyhdistelmän. 

Silmät:
Luomilla on Very Me (Oriflame) Fashion Metallics luomivärikynä sävyssä Lilac Metallic
Pikameikkiä tehdessä metallinhohtoiset luomivärikynät toimivat mainiosti luomivärin pohjustuksena.
Luomivärikynän päällä on MaxFactorin Wild Shadow Pots luomiväri sävyssä Vicious Purple ja ripsivärinä käytin Loréal Parisin False Lash Wings mascaraa. Valitettavasti normiversio oli jo loppuunkulutettu, joten jouduin laittamaan vedenkestävää versiota (mitä kirosin myöhemmin meikkiä poistaessani..)
 

 Maski:
Itse maskissa käytin mustaa ja hiukan valkoista (vesiliukoista) kasvoväriä.
Hahmottele ja rajaa naamion rajat, väritä naamio ja lisää harmaalla värillä (tai vaihtoehtoisesti luomivärillä) varjostukset alareunaan. Kun musta väri on kuivunut, voit halutessasi koristella naamiota, mutta ole tarkka kulmakarvojen kohdalla! (nimim. huomasin tässä äsken, että itselläni on jäänyt hiukan valkoista kulmakarvoihin eräästä epäonnistuneesta koristeluyrityksestä)
 

Huulet:
  Huuliin laitoin (livboxista saatua) Rimmelin Apocalips huulilakkaa sävyssä 300 Out Of This World ja sen päälle hiukan violettia kasvoväriä oikean sävyn aikaansaamiseksi.




 Älkää välittäkö sotkuisista hiuksista, en jaksanut rueta laittamaan niitä vaan annoin niiden olla takkuiset ja sotkuiset. Menkööt halloweenin piikkiin!

Mikäli naamiosta haluaa enemmän halloweenin henkeen sopivan voi sen nurkkiin tehdä esimerkiksi hämähäkinverkkokuviontia, kuten alla olevassa kuvassa;


Naamio on mielestäni kivan tyttömäinen ja söpö idea naamiaisiin. Lisäksi se on kiireessä suhteellisen helppo ja nopea toteuttaa :)

Pahoittelut kuvien laadusta, osa on otettu puhelimella ja osa kameralla kehnossa valaistuksessa.. 
Mutta mitäs mieltä olette? Kiinnostaisiko teitä nähdä jotain tämmöisiä maskeeraus/meikki ynm. ideoita enemmän?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)