tiistai 29. toukokuuta 2012

Kiharat hiukset ja oranssit kynnet

Viimeinen koeviikko vetelee viimeisiään, sillä jäljellä on enää vihon viimeinen, huominen uskonnon koe. Kovin kauaksi aikaa en voi tuudittautua lomatunnelmiin, sillä ensi viikon maanantaina alkaa pitkän matikan kertauskurssi. Kuka kumma keksikään pari vuotta sitten: Hei, mitäpä jos opiskelisin pitkää matikkaa? Aivan niin, minäpä hyvinkin...

Viimeisen kouluviikon, kokeettoman päivän ja myöhäisen aamun kunniaksi päätin maanantaina väkertää itselleni kiharat :)


Itselläni on luonnostaan melko taipuisat hiukset, mutta kiharoita tehdessä turvaudun erilaisiin tekniikoihin. Ehkä suosituinta on tehdä kiharat suoristusraudalla, mutta useista kokeiluista ja eri tekniikoista huolimatta meikäläinen ei ole saanut aikaan niitä ihania enkelikikkuroita. Luettuani positiivisia palautteita kiharrussauvasta, aloin pohtimaan sellaisen hankintaa. Minimanissa oli äitienpäivän aikoihin tarjouksessa Remingtonin Pearl Wand kiharrussauva. Pitkällisen henkisen ja moraalisen taistelun jälkeen huomasin kiikuttaneeni tämän kassalle.. 


Eikä kyllä kaduta yhtään! Suoristusrautakiharat eivät meikäläisen tekeminä onnistu, muttä kiharrussauvalla ne onnistuvat takuulla plus ne kestävät super pitkään! Ainut miinus on, että sauvan mukana tuleva lämpösuojahansikas ei ole kyllä kovin hyvä ja toimiva, nimimerkillä muutamat palovammat sormiinsa saanut kihartaja..



Olen tosissani tykästyny tuohon keltaiseen paitaan. Olisin halunnut ostaa turkoosin, mutta makutuomarin mielestä vaatekaappini kaipaisi keltaista piristystä. Koeviikolla sitä kaipaisi aina extra virtaa, joten maanantaina sitä haettiin keltaisesta pukeutumisesta :)



1. Yves Rocher Growth&Beauty Nail Duo (tästä käytin vain valkoista Base lakkaa)
2. Avon Nailwear Pro Orange Creamsicle
3. Oriflame Very Me Musta ja valkoinen nail art lakat
4. Depend Quick&Shine top coat (pitää strassit hyvin paikallaan ja lakan kestävänä)
5. Strasseja
6. Oriflamen Quick Dry Drops pikakuivattajaa kerrosten väliin (Mun suosikki pikakuivattaja, joka ei jätä sormia öljyisiksi!)

En ole mitenkään kaksinen kynsien koristelija, itse asiassa vasta aloitteleva sellainen, mutta pyrin kuitenkin keksimään joskus jotain eilaista kynsiini. Viime viikolla kysyin kavereiltani, että minkä väriset kynnet laittaisin. Ensimmäinen ehdotus oli vihreä, nooou, ei minulla mitään vihreää kynsilakkaa ole (ainakaan puhdasta vihreää), mutta seuraava ehdotus, oranssi kuulosti jo paljon paremmalta. Niinpä yllä olevia tuotteita käyttämällä sain aikaan tällaiset kynnet. Halusin kuitenkin käyttää myös tuota toivottua vihreää, joten oranssin lakan koristeluna on vihreät strassit ja nail art kuviointi :)


Nämäkin kynnet ovat olleet jo melkein viikon ja kärsineet niin puutarha kuin navettatöistä, mutta siihen nähden ovat vielä ihan hyvässä kunnossa :)

4 kommenttia:

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)