sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Vappu '12

Heippa rakkaat! Miten teidän vappuhyörinät meni?

Itse suuntasin vapuksi Turkuun. Tarkoituksenani oli ilahduttaa polvensa loukannutta siskoani sekä tämän poikakaveria ja mukaani pakkasin UNO kortit, musikaaleja sekä tietysti ruokaa. Turussa vallitsi huikea vappufiilis (opiskelijat olivat kuulemma aloittaneet vapun juhlinan jo viikko sitten), sillä jokainen päivä yliopiston puistossa oli väkiä. Vappua juhlistettiin aattona kolmestaan siskon ja hänen poikaystävän kanssa.



Kuumeinen kokki-kolmonen alias minä, loihti illalliseksi mureketta, lohkoperunoita, vihersalaattia ja jälkkäriksi suklaamoussea (Syntisen hyvää sellaista)




 Menolippu Eurooppa, Uno ja Bohnanza



Nuo vanhemmat juhlijat vähän innostu ilmapalloista sillä...



...loppujen lopuksi nukuin niiden keskellä..




Vapunpäivänä suuntasimme porukalla Vaakahuoneelle vappubrunssille. Oli aivan ihanaa istua terassilla ja nauttia hyvästä seurasta, ruoasta sekä ilmasta. Pienen hetken tuntui siltä, että olisimme jossain ulkomailla: ihmiset nautiskelivat terassilla hyvän ruoan ja juoman äärellä auringon paisteessa.

Oli oikein mukava viettää laatuaikaa siskon, Petterin ja heidän ystävien kanssa, mutta itse en valitettavasti ollut ihan täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Pari viikkoa kestänyt flunssa äityi järkyttäväksi yskäksi ja kuumeeksi. Kotiin päästyäni jouduin lähteä lääkäriin hakemaan antibioottikuuri. 
Toivottavasti te olitte terveitä vappuna :))

Räkänokka kuittaa..

Olly Murs-Heart Skips a Beat 

p.s. Nyt voit seurata blogiani myös Bloglovinin kautta :)

2 kommenttia:

  1. Oon seurannu sun blogia bloglovinilla jo pitkän aikaa :D

    Ihanan kesänen kuva toi vika! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :DD Mutta hyvä juttu. Itse en ole hoksannu sitä ollenkaan :)

      Ja kiitos! :))

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)