lauantai 26. toukokuuta 2012

Too much shopping?

Lukion toinen vuosi on pikku hiljaa loppumassa. Viimeinen koeviikko on puolessa välissä, maantieto ja enkun puhekoe ovat ohi ja jäljellä on enää ruotsi ja uskonto. Ensi viikon lauantaina olisi ylioppilasjuhla ja päättäjäiset, jota varten minulla on kaksi mekko vaihtoehtoa.


Molemmat mekot on H&M:stä. Vasemman puolimmaisen musta-valkoisen kesämekon ostin viimeisimmältä Turun reissulta ja oikeanpuolimmaisen beige-mustan kapealinjaisen mekon tilasin viime kuussa netin kautta. Tuo asu minulla oli itse asiassa äitienpäivänä, kun menimme Kalajoelle syömään. En osaa olla ilman minkäänlaista neuletta tai boleroa, joten näiden mekkojan kaveriksi laitoin mustan neuleboleron. Rakastan tuota neuletta, koska selkäpuolelta se on pitsinen! Minun pitäisi joskus kuvata se selkäpuolelta :)

 Mielestäni tuo mustavalkoinen mekko tuntuu kovin kesäiseltä vaihtoehdolta, mutta toisaalta onhan kesäkuu jo kesää :) 
Valinta on vaikea ja minua saa vapaasti auttaa! Kumman mekon kannalla olisitte? :)



Tampereen reissulta ja viimeisimmiltä Turun reissuilta tarttui mukaan kaikenlaisia kivoja vaatteita. Kevään lähestyessä tuli sellainen tunne, että eihän minulla ole mitään kesävaatteita ja hirveän shoppailuinnon seuraus näkyy kyllä ikävästi kukkarossa.. Nyt on kyllä pakko aloittaa shoppailulakko, ainakin seuraavaan kesäreissuun saakka :D


Tampereen Cubuksesta ostin tuon mustan hameen kesäksi. Myyjä suositteli sitä (pisteet mahtavasta asiakaspalvelusta!) eikä hintakaan ollut päätä huimaava (noin 5e) joten pakkohan se oli ottaa. Minulla jokin käsittämätön rakkaussuhde hameisiin joissa on taskut!!
En ole omistanut yhtään ainutta tuubitoppia ennen tätä kesää, mutta nyt olen hankkinut niitä parikin kappaletta. H&M:lla oli mukavasti värivaihtoehtoja ainakin netin perusteella, mutta toimitus on vasta kesäkuussa. Ainoastaan tuo oranssin värinen toppi tuli viimeisimmässä paketissa.
 Sanoin aiemmin, että en koskaan osaa olla ilman neuletta/boleroa.. Siihen on syy, häpeän käsivarsiani ja haluan aina peittää ne jotenkin.


Toinen Tampereen Cubuksesta tehty löyty oli mustat farkkulegginssit! Käsittämättömän mukavat ja helpot yhdistellä erilaisiin vaatteisiin. Turun Cubuksessa oli neuleet 2 kpl hintaan 29,90 joten ostimme siskon kanssa neuleet. Minä päädyin ottamaan pirteän keltaisen, sellaista minulla ei vielä olekaan :D Mielestäni tuolla neuleella saa kivasti kesäfiilistä muutoin niin tummanpuhuvaan asuun. 


Keltaisesta neuleesta syntyi inspiraatio keltaisiin kynsiin joten sorruin hankkimaan keltaisen Dependin kynsilakan. Amatööri kynsienkoristelija päätyi tekemään hyvin yksinkertaisen koristelun jonka viimeistelykin jäi tekemättä. Tarkoitukseni oli lisätä tuohon mustia strasseja, mutta en ehtinyt koskaan tehdä sitä ja parin viikon jälkeen lakka oli otettava pois. Dependin lakka on muuten tosi kestävää. Tämä kuvassa oleva lakkaus oli kynsissä noin pari viikkoa eikä kulumista ole tuon enempää :)

Tällä kertaa oli hyvin vaatepainotteista höpinää, mutta ehkä te tämän kerran kestätte sen? Auttakaahan tuossa mekko ongelmassa :) Kiitän ja kumarran

2 kommenttia:

  1. Sanoisin että tuo oikeanpuolimmainen mekko on kivempi :) ja höpöhöpö käsivarsista, ei näytä yhtään huonolta tuo tuubitoppi! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä se on alkanut miellyttämään itseänikin enemmän :D Kiitos kaunis!! :))

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)