sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kesän ostoksia

Kesällä saa ja pitää shoppailla, eikö niin?


 Tämän kesän ehdottomasti paras vaatehankintani oli Cubuksen tummansininen papukaija mekko. Mekko on kevyt kuumana kesäpäivänä, mutta viileämmällä ilmalla sen kanssa voi yhdistää legginssit ja neuleen. Lisäksi kirjava kuosi, joka sisältää useita värejä, suo mahdollisuuden yhdistää tämän kanssa melkein mitä vain. Suosikkejani on keltainen laukku ja neule tai vaihtoehtoisesti oranssit legginsit :D Tulin aika paljon empineeksi tuon mekon ostamista (hiukan arvelutti tuollainen villi papukaija-kuosi). Kiitokset kuitenkin Vilmalle ja Renatelle, jotka lähes pakottivat minut kiikuttamaan tuon kassalle. Tuosta mekosta tuli nimittäin minun luottomekko :)


Löysin yllättäen tällaiset ihanat kiilakorkokengät, jotka olivat vieläpä alennuksessa. Nämä olivat niin mahtavat kesäkengät ja olivat super mukavat kävellä!


Jokainen kesä on ostettava ne yhdet balleriinat, joilla kävellään kesä alusta loppuun ja alkusyksy päälle. Viimevuotiset punaiset kangasballeriinat olivat jo nähneet parhaat päivänsä, kankaan kulumisesta päätelleen, mutta päätin uhmata kohtaloa ja lähteä niillä kengillä Turkuun. Eihän mukulakivikaduilla viitsi koroilla kävellä kaiken aikaa. Yhdessä välissä kuitenkin huomasin kenkien suorastaan imevän kaikki pienet kivet sisälleen ja tarkastellessani  tilannetta lähemmin huomasin kankaan kuluneen puhki ja kengissäni oli peukalon menevä reikä. Dääm. Ei muutakuin kipin kapin lähimpään cittariin ja ostamaan kympillä uudet balleriinat. Ulospäästyäni heivasin vanhat kengät roskiin ja uudet jalakaan :D


Suurista kosmetiikkavavarastoistani huolimatta en malttanut olla sortumatta muutamiin tärkeisiin ja ei-niin-tärkeisiin hankintoihin :D Glitteristä ostin tarjouksessa olevan hiusvalkin, sillä saa näppärästi kiepautettua nutturan huonona hiuspäivänä :D


Tiedän tiedän, omistan jo yli 70 kynsilakkaa, mutta en vain voinut olla ostamatta H&M:n Matte Top Coat -mattalakkaa ja Stockmannilla silmiini osuivat Konad Stamping Nail Art setit.. ja päädyin ostamaan pienimmän perussetin..

PAHA MOKA!


Sen takia, että nyt en millään malttaisi olla hankkimatta lisää laattoja ja lakkoja leimailua varten! :D Perussetti sisälsi valkoisen Konad lakan, m2 laatan, raapan ja leimasimen. Olen jo useampaan kertaan kokeillut leimailua ja olen täysin ihastunut! 


Tämä on ehkä ainut asia, mitä minä ihan oikeasti kahtelin shoppailureissullani. Meikkisiveltimiä minulla kyllä on, mutta osa on jo niin huonossa kunnossa, että mielelläni vaihtaisin niitä uusiin. Halusin mieluusti löytää sivellinsarjan, joka olisi hinta-laatu-suhteeltaan hyvä. Eli jälki olisi hyvää, mutta siveltimistä ei tarvitsisi maksaa maltaita. Pitkällisen pohdinnan ja pienen taustatutkimuksen jälkeen päädyin Ecotools sarjan siveltimiin. 


Ostamani sivellin on Bamboo Smudge Eyeliner Brush, joka sopii erityisesti smokey eyes meikin tekemiseen ja minkä tahansa luomivärin häivyttämiseen ja ilmeen pehmentämiseen. Taklonista tehty kapeneva sivellinosa on uskomattoman pehmeä ja bambusta valmistettu varsi on kestävä ja tukeva.


Kaikista kätevintä siveltimessä on sen päässä oleva teroitin! Otin teroittimen säiliöosan irti, mutta pääsääntöisesti teroitin toimii niin, että päässä oleva korkki avataan ja kynän voi teroittaa kuin purkkiteroittimella. Säiliö on helppo ottaa irti ja tyhjentää kynänroskista. Itse en reissuun lähtiessä muista koskaan ottaa purkkiteroitinta mukaan ja kyllä siinä sitten tuskastellaan, kun rajauskynästä katkeaa terä eikä teroitinta oli mailla eikä halmeilla. Me like! :)

Ostolakossa-blogin Virve on kirjoittanut Ecotools siveltimistä käykää tsekkamaassa täällä näin! mikäli haluatte lukea niistä lisää :)

4 kommenttia:

  1. Noi kiilakorot, aivan ihanat! :)
    Nyt iski shoppailuinto :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onneksi niiden hintakaan ei ollut päätä huimaava :D
      Nonnii! Shoppailun ainut huono puoli on siinä, että se saatta yllättäen käydä aika kalliiksi.. :D

      Poista
  2. hei kiva mekko! :)

    VastaaPoista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)