sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Sisko 30-vee

Viime viikolla suuntasin töiden jälkeen rautatieasemalle koirani kanssa. Minä ja Niki matkustimme Turkuun viettämään siskon synttäreitä. Sisko ja hänen miehensä olivat sopivasti Tampereella, joten meidän ei tarvinnut matkustaa junalla Turkuun asti. Matka alkoi kieltämättä aika jännittävästi; olimme nimittäin ensimmäistä kertaa eläinvaunussa, jossa oli siis muutama muukin koira. Meidän chihu on pääsääntöisesti ihan kiltti kaveri, mutta välillä se tuppaa ärhentelemään isommille koirille. Raukka pitää itseään kovin suurenakin koirana. Niinpä minua hiukan huolestutti sen suhtautuminen muihin vaunussa oleviin eläimiin. Herrasmieheni käyttäytyi kuitenkin erittäin mallikkaasti ja nukkui leppoisasti lähes koko matkan :D

Tämä kuva on itse asiassa paluumatkalta. Kuten näkyy, herra otti koko matkan ajan rennosti.. :D
Tampereella minua oltiin autolla vastassa ja suuntasimme Ideaparkkiin ostamaan tarvikkeita seuraavan päivän synttäreitä varten. Minä huolehdin yllätyskukkien ostamisen sillä aikaa, kun lanko "harhautti" siskoani ;) 

Turkuun saavuttuamme tein synttärikakun (eli sankarin toivoman Irish Dream kakun) jääkaappiin hyytymään ja tulevan synttärisankarin mentyä nukkumaan jäimme langon kanssa askartelemaan kortteja. Ei meiän yöunet mitenkään lyhkäsiksi jääny. Sisareni virallinen syntymäpäivä oli sunnuntai, mutta niitä juhlittiin kavereiden kesken lauantaina.
Lauantai aamuna annoimme Petterin (siskonmies) kanssa kukkakimput ja lahjakortit.

Haimme kaupasta viimeisimmät ruokavärkit, pikkusiskon konsulttitoimisto opasti siskonmiestä ostamaan oikeanlaisen lahjan ja sankarille haettiin juhla-asusteita. Sitten ei muuta kuin kiiren vilkkaa laittamaan tarjoiluja sekä koti juhla kuntoon!
 
Irish Dream kakku
Koristeluina valkosuklaarouhetta ja ruusun terälehtiä


Gluteeniton versio tehtiin gluteenittomista kekseistä sekä ilman kiillettä. Koristeluina pelkät ruusunlehdet


Kummallakohan oli aikaa laittautua? (Nimim. hiukset hädin tuskin kuivat)
Ei me mitään siskoksia ainakaan olla :D 
Tiedättekö muuten mitä. Eräs siskoni ystävä hiukan järkyttyi kuullessaan, että meillä on melkein 11 vuotta ikäeroa. Hän oli pitänyt minua pari vuotta siskoani nuorempana. Thanks, mutta en ole syntynyt 80-luvulla kaksiosaisesti nimestä huolimatta.. :DD

Nikille ostettiin kesän juhlia varten rusetti Fifi & Fidosta :)

Juhlat menivät oikein mallikkaasti. Ruoka riitti, vieraat viihtyivät ja sankarikin tykkäs Kehiteltiin siskonmiehen kanssa myös Anna-visa, eli tietokilpailu siskostani :D

Sunnuntaina aamuna eli virallisena synttäripäivänä sankari herätettiin onnittelulaululla sekä alla olevan kuvan mukaisella aamupalalla



 Herkuttelu jatkui, kun siskon appivanhemmat tulivat onnittelukäynnille..


Rakkaan siskoni syntymäpäiviä vietettiin reippaasti viikonlopun yli eli pöytä oli katettuna pariinkin otteeseen. Oli ihanaa päästä juhlimaan sisaren kolmekymppisiä ihan paikan päälle. Vielä kerran Onnea siskoni!


Pikkujuhlija nukkui mielellään parin päivän ajan :D


Tyytyväinen juhla-apuri :) 

Näin kului minun viime viikonloppu ja tämän viikon alku. Kotiutumisen jälkeen olen rampannut kuoroharjoituksissa sillä tänä iltana oli Dolce kuoron All You Need Is.. -konsertti. 

(Pahoittelen tätä maratonpostaus tyyliä, jonka olen näköjään ottanut aika vahvasti käyttöön. Katsotaan jos ensi kerralla päästäisiin vähän vähemmällä :D)

2 kommenttia:

  1. Ihana haukku :3
    En oo omaa koiraa vielä uskaltanu eläinvaunuun viedä D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin pohdein pitkään, että uskallanko viedä meidän vintiön toisten koirien keskelle, mutta hyvin se loppujen lopuksi meni :) Tietenkin siellä matkustaminen on tosi koirakohtasta ja hiukan tottumiskysymyskin :)

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)