torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu '13

Heissan! Vappuaattona istuin junassa suunnaten kulkuni kohti Turkua. Oli harvinaisen mielenkiintoinen junamatka, sillä ensimmäiset neljä tuntia kuuntelin lapsen kiljumista sekä ravintolisä esittelyä ja jälkimmäiset kaksi tuntia edessä istuvan miehen laulua. Missiona oli opiskella koko matkan ajan (tai ainakin vaihdon jälkeinen pätkä), mutta eihän siitä mitään tullut. Yritin, turhauduin ja luovutin. Loppujen lopuksi istuin kippurassa neuleeseen kääriytyneenä ja yritin kuunnella omaa musiikkia edestä kuuluvan lauleskelun sijaan.

Turun seudulla porukka oli kyllä aikamoisissa vappu tunnelmissa :D Katukuvassa vilisi valkolakkeja ja haalaripukuisia opiskelijoita. Kuinkahan aikaisin vapun viettäminen on tänä vuonna alkanut? :D


 



Vappupäivän vietto sujui varsin rennosti. Siskon mies on hiukan sairaana, minkä vuoksi emme lähteneet piknikille tai muutenkaan poistuneet kotoa sen kummemmin. Raukka parka sai viime viikolla vesirokkotartunnan, mutta onneksi pahin sairastelu on ohi ja jäljellä ovat enää pilkut.

Nauteimme kuitenkin kotona olosta mm. maukkaan vappubrunssin muodossa. Brunssi sisälsi vaikka ja mitä herkullista mm. banaanilettuja kermavaahdon ja vaahterasiirapin kera! Kahvin kanssa maistelimme vanilijamacaronsien testierää. Hyvältä maistuivat! 

Iltapäivällä kahvittelimme vieraiden kanssa ja iltasella pelasimme Modern Artia. Minä en sitten ikinä opi ymmärtämään sitä peliä, mutta lautapelien ystävänä pelaan mielelläni mitä vain!


Kotona tekaisin vielä pikaisesti vappukynnet itselleni. Olin väsynyt ja malttamaton, joten pikakuivattaja levitti hiukan joitakin pilkkuja eikä jälki ole muutenkaan kovin siistiä, mutta kyllä näillä vapun ajan on pärjänny :D Ilmapallopilkkuja kynsissä tuntui vappuiselta ajatukselta ja kyllähän nuo oli ihan pirteän näköisetkin!

Viime vuonnakin olin Turussa viettämässä vappua. Tänä vuonna en kuitenkaan tullut nimenomaan vapuksi Turkuun. Ensi tiistaina minulla on pääsykokeet täällä näin, joten varasin vähän lukuaikaa itselleni saapumalla aikaisemmin paikan päälle.

Tällainen vappu tänä vuonna. Mitähän ensi vuonna keksitään?  Silloin voin toivon mukaan virallisesti pitää omaa yo-lakkia :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)