torstai 19. joulukuuta 2013

11th December: Green

Tällä hetkellä minun hartain toive on, että sataisi lunta vielä enemmän. Viime viikkojen vesisateet veivät mennessään melkein kaikki komiat hanget. Lumi luo talven ja joulun tunnelmaa ja tuo kummasti valoa. Tänään tuli hiukan lunta ja fiilis oli heti parempi, mutta sitä saisi tulla vielä lisää. Sisko odottaa Pohojanmaan valkoista joulua, koska Turussa ei kuulemma ole lunta. 


Kuvahaasteessa pyydettiin vihreää. Luonnollisesti mieleeni tupsahti vihreä joulukuusi. Meillä joulukuusi sai tänä vuonna uuden tähden ja valot, jotka minä asensin suurella vaivalla ja hartaudella Andrea Bocellin laulaessa. En kuvaillut meidän vihreää muovikuusta, joten kuva on (taas) WeHeartIt sivulta :) 

11. "Green"



Kuva kyllä muistuttaa meidän joulukuusta :D Meillä ei tosiaan oo ikään pystytty pitään oikeaa kuusta sisällä joten meillä on ikivihreä muovikuusi. Kyllä sekin käyttäytyy oikean kuusen tavoin, kun niitä paperisia "neulasia" on joka paikka täynnä :D

2 kommenttia:

  1. Ei oo täälläkään lunta eikä taida tullakaan :( Nauti valkoisesta joulusta, jos sellaisen saat, ja ota kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme ja kumma täällä on ainakin jonkin verran lunta ainakin joulupäivään asti. Sitten saattaakin tulla jo vettä.. Pitää muistaa mennä kuvailemaan pihalle aattona! Hyvä, että muistutit! (:

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)