sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1st December: Your View Today

Ihanaa joulunalusaikaa teille kaikille rakkaille ja lämpimät kiitokset edellisen postauksen kommenteista, piristitte niiin paljon mun päivääni! :) 
Festaripostausta olen kirjoitellut jo kauan, mutta siitä on tulossa sellainen kilometrimaratoni (taas), etten ole saanut sitä valmiiksi. Mutta se on tulossa sen voin luvata :)

 
Viikot on kulunu niin tiiviisti työn ja koulun merkeissä, että mulle tämä joulukuun alkaminen tuli ihan puun takaa. Joulukalenterikin jäi hankkimatta..hmph. Ehkä mun täytyy hakea sellainen ens viikolla ja sitte fiilistellä pikkulapsen tavoin, kuinka monta luukkua saa jo avata :D 
 Blogin puolella ajattelin tsemppautua vuoden viimeisen kuukauden kunniaksi ja tarttua joulukuiseen kuvahaasteeseen, jonka löysin täältä. Toivottavasti kuukauden aikana tulisi kaivettua kamerakin pitkästä aikaa esille ja oikeasti kuvailtua ja kirjoiteltua enempi :)  Siihen on ainakin pyrkimys, mutta en voi satavarmaksi luvata onnistuvani tässä haasteessa päivittäin. Minä ja minun työajat = huonot olosuhteet inspiraatiopiikeille ja kuvausjärjestelyille. Yritän kuitenkin parhaani ja ajattelin ujuttaa johonkin väliin myös ne festari tunnelmat :)


Minun joulukuuni alkoi aikaisin aamulla työn merkeissä. Aamunavetan aikana satoi lunta taivaan täydeltä ja tällä hetkellä ulkona olisi aivan täydellinen lumiukko-lumipallo-lumilinna -keli :D Tunnustan, melkein kahdenkymmenvuoden iästä huolimatta, tunsin valtavaa halua päästä tekemään lumiukkoa, -enkeleitä ja -lyhtyjä :) Päätin kuitenkin suunnata kulkuni sisälle käsitöiden äärelle.

Päivän haasteena kuuluu; "Your view today" ja minä päätin tulkita tämän näin: "Mielessäsi tänään"
Mitä minulla on tänään mielessä? 
Varsinaista joulufiilistä minulla ei vielä ole eikä se jostain syystä minua tavoita ennen kuin vähän ennen jouluaattoa. Pidän kuitenkin talvesta todella paljon ja monesta syystä, vaikka.. eihän siitä joulustakaan voi olla täysin tykkäämättä.

Miksi pidän talvesta ja joulusta?




Talvella luonto on todella kaunis. Lumipeitteiset kuuset ja huurteiset koivun oksat, hohtavat hanget ja hämärtyvä taivas. Niin kaunista ja tunnelmallista



Pimeneviä iltoja piristävät kauniit jouluvalot ja niiden loiste



Saa leipoa jouluksi niitä perinteisiä piparkakkuja ja hedelmäkakkuja. On myös ihana kokeilla jotain uusia joulureseptejä ja makuyhdistelmiä. Talvisaikaan leipominen on ihana tapa luoda lämpöä ja hyvää tuoksua kotiin.


Villasukat ja lämmin kahvi/kaakao/tee ovat parhaat ystäväsi ja voittamaton yhdistelmä


Voi poltella kynttilöitä ja nauttia niiden luomasta tunnelmasta

Saa pitää ihanan pehmeitä, paksuja ja lämpimiä neuleita 


Lahjojen mahdollinen tekeminen/ostaminen ja niiden pakkaaminen. Okei hankkiminen on aika rasittavaa, mutta niiden paketoiminen se on niin ihanaa :)

Pikkujoulujen viettäminen, itsenäisyyspäivän juhliminen, vuoden vaihteen juhlat.. 
Juhlat ovat hyvä syy hiukan tälläytyä, hienostella, nauttia ruoasta, juomasta ja seurasta. 
Itsellänihän on tosiaan vähän ennen vuoden vaihdetta synttärit :DD


Neulominen on tunnelmallisempaa ja terapeuttisempaa talvella pakkasten paukkuessa sohvan nurkalla verrattuna siihen, että teet paksuja villasukkia keskellä kesää. 



Pääsee luistelemaan!! Viime vuonna olin todella katkera, kun en päässyt kertaakaan luistelemaan. Täälläpäin ei ole oikein lähellä mahdollisuuksia päästä jäähallille luistelemaan, joten on odotettava talvea ja kaulujen kaukaloiden asennusta. 

Näistä kaikista asioista pidän talvessa ja hieman myös joulussa :)
 Lisäksi rakkaiden ystävien, perheiden ja sukulaisten yhdessäolo ja joulun perinteet luovat minusta sen tunnelman, mitä olen tänään yritänyt jo pikku hiljaa tavoitella.

En ehtinyt itse kuvailemaan. Kuvat: WeHeartIt 


Edit: Heh, ei näköjään kannattaisi ryhtyä kirjoittelemaan yliväsyneenä :D Mun aivot oli jotenki niin solmussa, että kadotin ihan täysin punaisen langan koko haasteesta. Tosiaan siihen hän kuuluisi kuva päivässä, mutta pistinpä sitten heti liutan kuvia. Kaiken lisäksi en tullut ajatelleeksi, että "view" voisi tarkemmin ajatellen tarkoittaa maisemaa tässä tapauksessa. Noh, pistänpä tässä teille virallisen "Your View Today" kuvan, joka on ihan ite otettu :D

1. "Your View Today"

 
  
Tällaisissa maisemissa elellään ja nämä nietokset on mua joka aamu vastassa :D
Anteeksi vielä tämä sählääminen tämän haasteen kanssa! Jatkossakaan en välttämättä selviä koko postauksesta yhdellä kuvalla, mutta yritän valita sieltä yhden päivän haastekuvaksi :)  

2 kommenttia:

  1. Oi, saat joulun kuulostamaan niin ihanalta :) En oo ite oikeen osannu ikinä nauttia siitä, meillä kun aina riidellään ja nyt on stressiä saada mahtumaan joululomalle perhe, kaverit ja parisuhde. Toit hieman positiivisempaa joulunodotusta tännekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjaa, ettet ole päässy nauttimaan joulusta :( Talvi on jollain tavalla niin kaunista aikaa, että väkisin se joulumieli silloin tällöin puskee pintaan. Kauhea stressaaminen siivoamisesta, koristeista ja leipomisesta ei ole kauheen ihanaa ja yritän niitä välttää.. Jos siinä onnistuu niin joulu ihan kivaa aikaa :)
      Älä hei ota hirveää stressiä loman vietosta, muutoin koulun alkaessa susta tuntuu ettet oo lomalla ollukaan (been there, so believe me :D).
      Toivottavasti sinnepäin saataisiin lisää mukavaa joulutunnelmaa :))

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)