tiistai 31. joulukuuta 2013

24th December: Favorite Part(s) of Chistmas Eve (and Day!)

 24. "Favorite part of Christmas Eve"
Tällä kertaa ette saa vain yhtä haastekuvaa, vaan kokonaisen joukon haasteeseen liittyviä kuvia, sillä jouluaatossa jokainen hetki oli yhtä ihana!
Muistatko kuinka lapsena oli jännittävää herätä jouluaattoaamuun? 
Aattoaamu valkeni ihmeen valkoisena ja kauniina (mustan joulun enteistä huolimatta)


Avasimme yhdet pienet lahjat ja ryhdyimme koristelemaan joulukuusta. Lähes koko päivä kului kaikista mukavimmissa (ja rennoimmissa) vaatteissa, mitä vaatekaapista löytyy :D



Vitsit mitä tonttuja... :D
 

Joulupukin kuumalinja ei tällä kertaa oikein vakuuttanut, joten katsoimme Madagascaria. Yllättävää kyllä tämä on yksi niistä harvoisa leffoista, joka toimii myös suomeksi dubattuna.
 

Tänä vuonna tein nuorten kokoontumiseen riisimurokarkkeja, joita jäi reippaasti myös kotiin vietäväksi. Niitä on mässäilty joulun ajan.

Illan ihan pikkasen hämärtäessa hipsin pihalle kuvailemaan lumisia maisemia (kiitos Hellu, ku muistutit asiasta!) :)

Kotikuja
 


Ulkona satoi reippaasti lunta ja pari seuraavaa, salamalla otettua, kuvaa todistavat sen! :D
 


Kyllä ulkona oli oikeasti noin hämärää..


Iltapäivällä nautittiin jouluateria perheen kesken. Ennen ateriaa luimme perinteiseen tapaan Jouluevankeliumin ja rukouksen ja kiitimme kaikesta, mitä olimme tänä vuonna saaneet.

Isä ja äiti lähtivät navettaan ja me muut jäimme katsomaan Samu Sirkan joulutervehdystä.

Illalla jaettiin lahjat! Kaikki aikuisia ihmisiä, mutta riemua riitti kuin lapsilla konsanaan :D



Joululahjat oli tänä vuonna elokuvapainotteisia :D Toiveenani oli saada McLeodin tyttärien tuotantokaudet ja onneksi pukki oli kuullut toiveen ja monta muutakin toivetta ;) Sisko miehensä kanssa oli hankkinut kaikki kolme Shrek elokuvaa ja niistä oli tarkoitus pitää leffamaraton. Hellapoliisin Suuri Keittokirja oli aiheuttanut jo pitkään haikeita huokailuja kaupan hyllyllä. Muumien talvimuki oli ihana lisä kokelmaan ja suosikkikarkit toivat joulumieltä kerrakseen. Perinteisesti minulle ostetaan uusi yöpaita joka joulu (kiitos äiti!) ja tänä vuonna sain leopardikuvioiset legginsit ja mustan oversize t-paidan, aivan ihanat yökkärit siis!! Viime jouluna äiti halusi ostaa jokaiselle jonkin samanlaisen asian ja ne oli neuleet. Tänä vuonna äiti metsästi jälleen jokaiselle uuden neuleen ja itse sain mustan helmineulepaidan! Aivan ihania lahjoja kertakaikkiaan!

Lahjoista ei kuitenkaan ehditty kauan aikaa nauttia, sillä suuntasimme illalla kulkumme jouluyönmessuun. Se on ihana perinne, joka todella tuo joulurauhan sydämeen. Hämärä kirkko, joka on valaistu lukuisilla jouluilla, virsien tilalla lauletut joululaulut, lauluryhmä säestämässä, ihmiset toivottamassa toisilleen Hyvää Joulua ja Kristuksen Rauhaa. Mitä muuta ihminen voisi jouluna toivoakaan? Kirkosta poistuessa lauloimme monta kertaa Maa on niin kaunis ja jokaisen ihmisen kasvoilta näki jouluntunteen. Se oli ihanaa ja ihmeellistä.
Viimeinen joulunkohokohta on joulusauna. Nämä hämärät kuvat ovat todella karseita, mutta niissä on rustiikkinen maalaistunnelma saunapolkuineen kaikkineen :)

 


Minä vietin mukavaa aattopäivää, miten teidän joulun vietto sujui? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)