perjantai 13. joulukuuta 2013

7th December: Bright

Bright, kirkas, valoisa, säteilevä, älykäs

Talven pimeyden keskelle on ihana laittaa jouluvaloja. Ne tuovat kaivattua valoa sekä ihanaa tunnelmaa. Noin viisi vuotta taaksepäin huoneessani oli aina punavalkoinen matto ja punaiset jouluvalot jokaikinen joulu. Pari vuotta sitten vaihdoin huoneeseeni vihertävät siniset verhot ja sinisen päiväpeitteen ja jouluvaloiksi valikoitui.. uskokaa tai älkää... pinkit ja vihreät minipallo vallot.. Tänä vuonna huoneessani on kirkas valotorni, joten ikkunaan laitettavien jouluvalojen on myös oltava kirkkaat. 
Jouluvalonipottaja tunnustautuu täällä näin.

Jouluvalot on ihania, mutta niiden kanssa pitää olla tietyllä tavalla bright, älykäs. More is more ei todellakaan pidä aina paikkaansa. Siinä kohtaa kun pihamaan jokainen puu ja pensas on kuorrutettu jouluvaloilla niin minä en enää ymmärrä. Minusta ei myöskään ole kovin esteettistä yhdistää sen seitsemän värisiä ja laisia valoja. Tietenkin voi yhdistää paria väriä tai käyttää sitten niitä kirkavia jouluvaloja tai ne pitää osata asetella todella järkevästi ja esteettisen loogisesti :) 
Mielipiteitä on monia, joku voi pitää runsaista ja värikkäistä valoista ja joillakin ne voivat näyttää yllätävän näteiltä. Sen kuitenkin tiedän, että minun huoneessani ei enää nähdä sitä 2000-luvun alussa hankittua sydänmobilea punaisine valoineen :D

7. "Bright"

From WeHeartIt

(Älkää ottako tätä jouluvalohöpötystäni liian tosissanna. En minä harrastuksenani kenenkään jouluvaloja arvostele, vaikka siltä saattaisikin kuulostaa :D) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)