sunnuntai 15. joulukuuta 2013

8th December: Ornament(s)

Onko se vain minun kuvitelmaani, vai tuleeko joulu nyt jotenkin aikaisemmin kuin ennen? :D Luultavasti vika on minun päässäni, mutta siltä se vain tuntuu. Työt on kaikki kesken ja osa lahjoista on vielä tekemättä, eikä jouluun ole kuin viikko aika. Oman työlistan lisäksi pitää auttaa äidin joululistassa, joka ei olekaan ihan niin lyhkäinen. Eilen Voicella puhuttiin siitä, selviätkö joulusta/arjesta ilman listoja. Minä voisin ehkä selvitä, mutta kyllä niitä listoja tulee siitä huolimatta tehtyä. Oikeastaan teen listoja aivan kaikesta ja minulla on olemassa pari "listavihkoa" joista toinen on to-do ynm. tyyppinen ja toinen on blogilista (joka on kumma kyllä pikkasen jälessä ajastaan..)

Tänään tiedossa olisi ainakin pipareiden leipomista, sillä minä tein eilen piparitaikinan jääkaappiin. Tein sen verta isomman taikinan, että eiköhän taikinavarkaiden jäljiltä jää siitä huolimatta leivottavaa ;)
 Enää kahdeksan päivää jouluun! On siis aika tehdä piparitalo kaikkine asukkeineen :D

8. Ornament(s)
 

Meillä joulukoristeisiin kuuluu ehdottomasti jouluvalot, lyhdyt ja tontut. Eikä mitkä tahansa tontut vaan itsetehdyt tontut! (: Tämä Toljanteri tässä on eteisessä toivottamassa jouluvieraita tervetulleiksi oikein lyhdyn kera. 

2 kommenttia:

  1. Ihan sama fiilis - joulu tulee hirveen nopeesti :O Tuntuu, et juhannuksestakin on vain hetki aikaa ja juurihan se joulukuukin vasta alkoi... Hiukkasen hieno tonttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Kesästäkään ei oo kauaa ja koulutki alko vasta.. Nyt ollaan jo joulussa ja vuosikin vaihtuu ihan kohta..Tuntuu kuin joulukalenterissa olisi vain 20 päivää 24 sijaan :D

      Suuret kiitokset! (:

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)