maanantai 2. joulukuuta 2013

2nd December: Favorite Holiday Movie

Tänään haasteessa puhutaan suosikkielokuvasta, joka liittyy tässä tapauksessa jouluun :)
Haaste oli hiukan hankala, sillä minulla ei suoranaisesti ole mitään tiettyä joululeffaa, joka olisi pakko saada katsoa joka vuosi. Tietenkin on olemassa joitakin perinteisiä joulusarjoja kuten Lumiukko, Joulupukki ja noitarumpu jne, joita tulee katsottua jouluna. En kuitenkaan ole kovin pettynyt, mikäli jokin niistä jää näkemättä.

On kuitenkin olemassa yksi lastensarja, joka sekä minun että siskoni on aivan pakko katsoa vuosittain (huolimatta siitä, että yhteenlaskettu ikämme lähentelee keski-ikää).
Kysessä on tottakai Samu Sirkan joulutervehdys!


Ikuisena Disney-fanina olen aina ihan fiiliksissä, kun saan jouluaattona katsoa tätä ihanaa ohjelmaa, jossa on lyhyitä tarinoita disneyn satujen lomasta sekä otteita disney elokuvista (Pinokkio, Kaunotar ja Kulkuri, Bambi,....) :)


Jos kuitenkin heittäydytään viralliseksi ja valitaan haasteeseen sopiva elokuva niin...

2. "Favorite Holiday Movie"

Aivan ihana romanttinen komedia menestyvästä yrittäjästä Amandasta sekä hääkolumnisti Iriksestä, jotka päättävät vaihtaa kotejaan joulun ajaksi. Molemmat ovat kokeneet pettymystä rakkaudessa ja lähtevät katkeruutta karkuun kauemmaksi. 
Kumpikaan naisista ei kuitenkaan pääse viettämään aikaansa yksin ja hyvä niin :D 

Tässä leffassa on ihanaa jouluisuuden ja talven tuntoa ilman, että se hyppäisi suoraa silmille. Herkän, leskeksi jääneen, miehen roolissa oleva Jude Law sulattaa sydämet ja Jack Black tekee taattua näyttelijätyötä huumorimiehen roolissaan. Amandan naapurissa asuva hollywoodohjaaja Arthur on yksi maailman sympaattisimmista hahmoista, puhumattakaan Iriksen veljen lapsista, aws! Olen nähnyt tämän leffan jo kolmesti, mutta en ole vielä kyllästynyt siihen :D
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)