perjantai 27. joulukuuta 2013

15th December: Favorite Holiday Song

Toivottavasti te olette viettäneet oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua :) Täytyy myöntää, että oma joulunvietto ei ole ihan menny alkuperäisten suunnitelmien mukaan, mutta voihan niitä (siis suunnitelmia) hiukan venyttää vielä ensi vuodelle. Eikö vielä ennen loppiaista ole ihan fine nauttia glögiä ja joulusuklaata? :D

Loka-marraskuun vaihteessa kaupoissa aletaan soittaa joululauluja (ja minun käy sääliksi työntekijöitä, jotka kuuntelevat samaa levyä päivästä toiseen.) Perus tonttulaulurallatukset ei ihan ole optimaalista työympäristön joulumusiikkia, mutta instrumentaaliversiot ovat ihan toimivia. Pidän tietynlaisissa joululauluista kovastikin; Joulumaa on ihanan pirteä, Laulu joulupukille oli pienenä suurin suosikkini. Sydämeni lennä ja Maa on niin kaunis ovat kauneimpia joululauluja minun makuuni. Joulunajan englannin kielisistä lauluista pidän ehkä eniten White Christmasista (ja ehkä vielä Andrea Bocellin tulkitsemana)

15. "Favorite Holiday Song"



White Christmas on kovin minun mieleiseni ja siitä kertoo myös ihana koristetyynyliina, jonka ostin huoneeseeni (Miten niin vihreä tyyny ei tunnu passaavan valko-siniseen joulusisustukseen? :D). 

Päivät hupenee ja haaste vasta puolessa välissä. Köh köh.. Hullu kuitenkin yrittää pinnistellä loppuun saakka :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)